Redactie
Redactie Human Interest 25 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Romy Monteiro steelt de show in bikini op Instagram

En zo kom je tijdens het scrollen ineens een fotoserie van Romy Monteiro tegen. In bikini. Deze foto’s maken je dag in één klap goed.

Dat de 27-jarige Romy Monteiro een van de beste zangstemmen van Nederland heeft, wisten we. Niet voor niets had ze de hoofdrol in de musical The Bodyguard. Dat ze de dochter is van Antje Monteiro wisten we ook. En eigenlijk wisten we ook al dat ze tot de mooiste vrouwen van Nederland behoort. Maar bij haar denken we aan een lage groene jurk, niet aan een bikini. Tot vandaag. Wauw, wat een vrouw. De onderstaande foto’s (vergeet niet te scrollen) zijn gemaakt door fotograaf Jasper Suyk, tevens haar vriend. Sorry heren. “Op een onbewoond eiland, drink met je billen bloot, melk uit een kokosnoot”, schreef Romy Monteiro bij de foto’s.

Romy Monteiro deelt sowieso veel bikini-foto’s

Romy Monteiro vierde eerder al vakantie in Thailand. Ze was daar de hele dag lekker aan het chillen in een witte bikini die ze behoorlijk goed kan hebben. In de onderstaande post deelde ze drie foto’s, even naar rechts scrollen dus. “1: geposeerd, 2: niet-geposeerd en 3: vlieg”, schreef ze bij de post.

En ja, dan is het logisch dat je even verder gaat scrollen door het Instagram-account van Romy Monteiro, dat aan te raden is als je even in een dipje zit. Altijd een vrolijke lach op haar gezicht en veel bikini-foto’s. Een diepe buiging voor deze voorbeeldvrouw.

Trend onder celebs: de naked bikini

Romy Monteiro doet zo te zien nog niet mee aan de naked-bikini trend. Die bestaat uit niets anders dan een bikini in ongeveer de huidskleur van de betreffende persoon. Als je door je oogharen kijkt, lijkt het daardoor net alsof je een vrouw zonder kleding ziet. Wij hebben de naam niet verzonnen, zo is het nou eenmaal. Candice Swanepoel, Olivia Culpo, Kim Kardashian, ze doen allemaal mee. Bekijk de foto’s hier.

? Check ook: Sylvie Meis bewijst op het strand dat 40 het nieuwe 30 is

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.