Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 31 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis bewijst in bikini dat 40 het nieuwe 30 is

Je herkent het vast wel: soms hoor je tijden niets van iemand en van het een op het andere moment duikt ze weer op. Zo was het een aardige tijd lang ‘stil’ rond Sylvie Meis, maar na haar vakantiefoto’s in bikini kunnen we even niet om haar heen.

Sylvie Meis is 42 jaar, maar behoort tot het rijtje Jennifer Aniston, Jennifer Lopez en Shakira. Net als die jeugdcrushes van ons lijkt ook de voormalige vrouw van Rafael van der Vaart, een relatie die alweer uit een ander tijdperk lijkt te stammen, niet ouder te worden. Dames, kijkt u mee: 40 is het nieuwe 30.

Sylvie Meis deelt foto’s in bikini vanaf de Malediven

Op dit moment viert Sylvie Meis vakantie op de Malediven, waar ze vooral lekker op het strand aan het chillen is. In een bikini, uiteraard. En een van de goede eigenschappen van deze Nederlandse diva en lingeriekoningin is dat ze jou meeneemt met haar avonturen middels de nodige foto’s op Instagram. En je kunt niet anders concluderen dan dat Sylvie Meis een afgetraind lichaam heeft en er uitziet als een jonge godin. Vergeet in sommige posts niet te scrollen door de foto’s.

De winnaar in dit verhaal is Niclas Castello, een kunstenaar uit Duitsland die zich tegenwoordig de vriend van Sylvie Meis mag noemen. Hoe lang hij een winnaar blijft, is de vraag, maar dat doet er nu even niet toe. Op dit moment zitten de twee in hun zwembroek en bikini op een roze wolk.

Sylvie Flirty Lingerie

Waar Sylvie Meis voorheen naast onder anderen Doutzen Kroes het gezicht was van Hunkemöller, heeft ze sinds een paar jaar haar eigen lingeriemerk Sylvie Flirty Lingerie. Ze is zelf natuurlijk het gezicht van het merk en ook deze campagnefoto’s mogen er zijn.

? Check hier de nieuwste trend onder celebs: de naked bikini

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Sylvie Meis bewijst in bikini dat 40 het nieuwe 30 is
Sluiten