Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 2 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

De 10 meest aantrekkelijke voetballers volgens jouw vriendin

Net zoals jij jouw normen en waarden op het nachtkastje zou leggen als Bella Hadid of Rihanna de slaapkamer zou binnenlopen, heeft jouw vriendin ook zo haar weak spots. Dit is de top 10 meest aantrekkelijke voetballers met wie jouw vriendin het liefst de nacht doorbrengt.

David Beckham staat met stip op nummer 1, ook al is hij niet meer actief als profvoetballer. Goed, zien we door de vingers. Uiteraard staat ook Cristiano Ronaldo in het rijtje. En verrassender: Lionel Messi is ook van de partij.

Top 10 meest aantrekkelijke voetballers

Hoe kom je op zo’n lijstje? Welnu, Ticketgum heeft daar onderzoek naar gedaan. Daarvoor was maar één vraag nodig: wie vind jij de aantrekkelijkste voetballer of oud-voetballer? Alvast een paar opvallende uitkomsten: Lionel Messi staat hoger dan Sergio Ramos. Wij vinden de voetbalstijl van Messi aantrekkelijker dan de mooiste vrouw op aarde, maar in dit rijtje hadden we hem niet verwacht. Cristiano Ronaldo staat op zijn beurt weer net boven Messi en zal tevreden zijn. En bovenaan staat volgens volgens 21,25% van de vrouwen nog altijd David Beckham. Persoonlijk missen we stijlicoon Andre Pirlo, maar dat zal wel een mannendingetje zijn. Hierbij de top 10 meest aantrekkelijke voetballers volgens jouw vriendin.

1. David Beckham (21,25%)

Deze man behoeft geen introductie en zal de top 10 meest aantrekkelijke voetballers misschien wel voor altijd aanvoeren. Eerder dit jaar liet David Beckham zien wat de nieuwste pakkentrend is. Laat je inspireren.

2. Paulo Gazzaniga (15%)

Ja, jouw vriendin en andere vrouwen hebben behoorlijk wat research gedaan en komen met de Argentijnse doelman van Tottenham Hotspur op de proppen. Paulo Gazzaniga is nog niet de bekendste naam, maar blijkbaar wel een van de meest aantrekkelijke voetballers op aarde.

3. Ruben Loftus-Cheek (13,75%)

Dat ze goed research hebben gedaan, blijkt ook uit de keuze voor de nummer 3 van deze top 10: Ruben Loftus-Cheek van Chelsea. Je moet er maar opkomen.

4. André Gomes (11,25%)

De Portugese voetballer André Gomes kon bij FC Barcelona de druk van het stadion niet aan en speelt inmiddels bij Everton. Jezelf kwetsbaar opstellen doet het goed bij je vriendin.

5. Marco Asensio (8,75%)

Van de Premier League naar La Liga. Real Madrid, om precies te zijn. Marco Asensio is een keurige middenmotor in de top 10 meest aantrekkelijke voetballers. En de enige in het rijtje met Nederlands bloed. Hij is de zoon van een Spaanse vader en een Nederlandse moeder, maar koos een tijd geleden al voor het Spaanse elftal.

6. Olivier Giroud (7,5%)

Qua voetbalstijl de minst aantrekkelijke speler uit deze lijst, maar goed. Hij staat toch maar mooi even in hetzelfde rijtje als David Beckham.

7. Gerard Pique (7,5%)

Als het aan Shakira ligt, is Gerard Pique de nummer 1 in de top 10 meest aantrekkelijke voetballers. Jouw vriendin plaatst hem op nummer 7.

8. Cristiano Ronaldo (6,25%)

Nou, daar zal je hem hebben hoor: Cristiano Ronaldo. Deze ranking zal hem pijn doen, vrezen we.

9. Lionel Messi (5%)

Ja, Lionel Messi staat ook in de top 10 meest aantrekkelijke voetballers. Tja, vrouwen…

10. Sergio Ramos

Sergio Ramos, die bij Real Madrid nog samenspeelde met David Beckham, hadden we dan weer hoger verwacht. Hij doet er in ieder geval het meest zijn best voor. Even dat broekje omhoog trekken om de spieren te tonen, zijn kapsel, deze held van Real Madrid had meer verdiend. Ambieer je ook zo’n beestachtige look? Check hier zijn workout.

Aan het onderzoek deden 1.324 vrouwelijke respondenten mee, die konden kiezen uit een lijst van honderd aantrekkelijke voetballers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.