Alrik de Jong
Alrik de Jong Life 7 jun 2019

Bella Hadid is een godin in de bikini-shoot van Vogue

Bella Hadid is een van die vrouwen op aarde waar je als man stil van wordt. Haar nieuwe bikini-shoot voor Vogue is er eentje waarvoor we alleen maar een heel diepe buiging kunnen maken.

Bella Hadid en haar bikini-shoot voor Vogue

Bella Hadid is, voor de nieuwe lezers, een Nederlands-Amerikaans model en het jongere zusje van Gigi Hadid. Ze liep de Victoria’s Secret Fashion show, werd drie keer uitgeroepen tot Model of the Year en is het gezicht van Calvin Klein. Maar nu aandacht voor haar stijlvolle bikini-shoot in de Spaanse editie van Vogue. Vergeet vooral niet te scrollen in de onderstaande Instagram-post.

De bikini-shoot van Bella Hadid in Vogue is geschoten door Zoey Grossman, die alleen in 2019 ook al samenwerkte met onder anderen de supermodellen Toni Garrn, Emily Ratajkowski, Hailey Bieber, Georgia May Jagger (dochter van) en Cindy Crawford.

Foto’s en video’s

De bikini-shoot met Bella Hadid is geschoten voor de juni-editie, die nu net in de winkels ligt. Naast bikini’s van Fendi en Mango, is ze ook te zien met wat meer kleding, maar dat maakt het Nederlands-Amerikaanse model er niet minder goddelijk op. De shoots zijn geschoten op verschillende stranden in Spanje. Hieronder een overzicht van de foto’s en video’s.

Bella Hadid voor Calvin Klein

We noemden het al even tussen neus en lippen door: ze is ook het gezicht van Calvin Klein. In de nieuwste campagne zoent ze een robot en dat heeft al heel wat stof doen opwaaien. Naast Bella Hadid is ook Kendall Jenner het gezicht voor het Amerikaanse modelabel. En laat je niet direct afschrikken door de naam ‘Jenner’ of haar familie, Kendall valt in dezelfde categorie als de godin die je hierboven ziet. Bekijk ook zeker even de nieuwste campagne van Kendall Jenner voor Calvin Klein.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bella Hadid is een godin in de bikini-shoot van Vogue
Sluiten