Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 12 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

De beestachtige post-lockdown look van Sergio Ramos

Komend weekend speelt Sergio Ramos met Real Madrid zijn eerste wedstrijd sinds de corona-lockdown. Of je hem herkent is een tweede. De verdediger heeft thuis nogal gewerkt aan een nieuwe baard en beestachtige look.

Sergio Ramos heeft veel mee in het leven. Wereldkampioen, twee keer Europees kampioen, vier keer de Champions League. Naast het voetbal heeft de Spanjaard ook weinig te klagen. Pilar Rubio als vrouw, een ijzersterk lichaam en gladde looks. Tijdens de lockdown deed hij er nog maar eens een schepje bovenop.

De post-lockdown look van Sergio Ramos

Sergio Ramos gebruikte zijn periode van thuisisolatie voor een extra stevige workout en de kweek van een baard die tot het ruigste soort behoort. Zijn nieuwe look omschrijft zich het best als een mix van Robinson Crusoe en een Romeinse gladiator.

Grooming en de corona-baard

Sergio Ramos begon de lockdown met een bescheiden baardje en gladde coupe. Maar gedurende de quarantaine werd zijn look met de dag woester. Niet alleen de corona-baard, maar ook zijn kapsel groeide richtig dat van een Neanderthaler. Tips voor grooming? Neklijn definiëren, fris houden en baardolie gebruiken.

Lees hier hoe je de juiste baard voor jouw gezicht kiest.

De workout van Sergio Ramos

Voor zijn werk als profvoetballer is een goede workout natuurlijk belangrijker dan de looks, al tellen die ook zwaar bij Real Madrid. Tijdens de corona-lockdown ging Sergio Ramos thuis als een beest te keer. Lees hier meer over zijn work-out en het geheim van zijn lichaamstransformatie. Uit de onderstaande video’s haal je de rest van je inspiratie.

Real Madrid – Eibar

Zondag 14 juli om 19.30 uur kan Sergio Ramos voor het eerst zijn beestachtige post-lockdown look exposeren op een voetbalveld. Dan speelt Real Madrid thuis in Bernabéu tegen Eibar. De wedstrijd wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

Check ook: 7 looks die we stelen van Andrea Pirlo, de meest stijlvolle voetballer ooit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De beestachtige post-lockdown look van Sergio Ramos
Sluiten