Alrik de Jong
Alrik de Jong Style 6 dec 2019

David Beckham glanst in de nieuwste trend op het gebied van pakken

David Beckham is altijd op de hoogte van de nieuwste mode. Sterker: hij loopt meestal voor op de rest, zo leert de geschiedenis. Op een gegeven moment zul je eraan moeten geloven: het relaxed fit double-breasted pak wordt de trend, net als die shiny twist.

David Beckham begon zijn carrière als profvoetballer, maar is inmiddels veel meer dan dat. Hij speelde bij Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Gaalaxy, AC Milan en Paris Saint-Germain en in al die wereldsteden wist hij een ‘Beckhamania’ te ontketenen. De steden waar hij voetbalde hingen vol met billboards, grote modemerken stonden voor hem in de rij. En nog steeds. David Beckham is al jarenlang een merk, dat aangekleed wordt volgens de trends die komen gaan. Zoals dit glanzende pak, dat hij droeg tijdens de Dior x Kim Jones pre-fall 2020 show.

Relaxed fit double-breasted pak

David Beckham verscheen in een relaxed fit double-breasted pak van Dior, met daaronder witte en lage Convers All Stars. Eerder schreven we al dat een relaxed fit pak de trend wordt, nu zien we het in levende lijve ook buiten de catwalk. Let vooral even op de fit van de broek. Wijd is de nieuwe norm, ook los van het pak.

Shiny

Een andere opkomende trend mixt hij direct met de relaxt fit. Persoonlijk houden we er niet van, maar shiny pakken gaan we in 2020 steeds meer zien. En die witte Converse All Stars worden het ook weer helemaal. Na de jaren van de ‘dad shoes’ met centimeters dikke zolen wordt de schoenentrend weer meer basic en subtiel. Of je er nou direct moet bijlopen als David Beckham? Dat lijkt ons geen goed idee, simpelweg omdat je het dan altijd verliest.

Dior x Kim Jones pre-fall 2020 show

David Beckham zat in zijn glansende relaxt fit double-breasted pak uiteraard front row tijdens de Dior x Kim Jones pre-fall 2020 show. Naast Kate Moss en in hetzelfde rijtje Ricky Martin, Daniel Arsham, Winnie Harlow, Maluma, Kim Kardashian, Bella Hadid, Kourtney Kardashian, Travis Scott, Lilly Allen en James Blake. Wat die man met die hoed en dat masker bezielde, durven we je niet te vertellen. Wel weten we dat dát niet de nieuwe trend wordt. Bekijk de modeshow hier terug.

⚽️ Check ook: De best geklede voetballers tijdens het Ballon d’Or gala 2019

Reageer op artikel:
David Beckham glanst in de nieuwste trend op het gebied van pakken
Sluiten