Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 3 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Rihanna onthult Savage x Fenty lingerie voor de lente van 2020

Rihanna heeft een nieuwe lijn lingerie van Savage x Fenty onthuld met een video en heel veel foto’s. Het gaat om de collectie voor de lente 2020.

Dat we op alle fronten fan zijn van Rihanna hebben we nooit onder stoelen of banken geschoven. Dat waren we toen ze nog zong, maar sinds haar lingeriemerk Savage x Fenty kan ze helemaal niet meer stuk bij ons. Met haar lingerie en vooral de modellen die daarin poseren, heeft ze voor een krankzinnige en broodnodige dosis diversiteit en inclusiviteit gezorgd in de lingeriewereld en modewereld in het algemeen. De lingeriegodin heeft op Instagram en de website van Savage x Fenty de collectie voor de lente van 2020 onthuld. Dames en heren opgelet, paars is de kleur voor het komende seizoen.

Rihanna onthult nieuwe lingerie Savage x Fenty

De valentijnscampagne van dit jaar is nog niet eens afgelopen of Rihanna staat alweer te poseren in nieuwe lingerie. De hoofdkleur van de lentecollectie is violet, lila, lavendel of hoe je het ook wil noemen. De nieuwe items zijn nu online en bij geselecteerde verkooppunten wereldwijd verkrijgbaar.

Rihanna voor Valentijnsdag

Een paar weken geleden verblijdde Rihanna de wereld ook al met een nieuwe collectie van Savage x Fenty, die ze zoals gewoonlijk hoogstpersoonlijk onthulde. Deze voornamelijk rood gekleurde collectie staat in het teken van Valentijnsdag en is ook nog steeds verkrijgbaar. Beter kun je jouw vriend of vriendin niet verrassen.

Normani

Over rode lingerie gesproken. In november vorig jaar presenteerde Rihanna zangeres Normani als eerste officiële ambassadeur van haar lingeriemerk Savage x Fenty. “Normani is iemand die vertrouwen en kracht uitstraalt, maar zich ook kwetsbaar kan opstellen. Alles wat ze doet, doet ze met passie. Dat is waarom mensen naar haar toegetrokken worden. Ze is de perfecte ambassadeur voor Savage x Fenty”, aldus Rihanna. Lees en bekijk hier meer over de 23-jarige zangeres en actrice uit de Verenigde Staten.

? Check ook: Beyoncé zet Instagram in vuur en vlam in ‘nude’ jurk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rihanna onthult Savage x Fenty lingerie voor de lente van 2020
Sluiten