Pim Jansen
Pim Jansen Horloges en accessoires 17 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Een LEGO-slipje is het nieuwste ontwerp van Nicole McLaughlin

Liefhebbers van opvallende mode, sensualiteit en LEGO kunnen hun hart ophalen. Nicole McLaughlin heeft na de zwembroek ook een LEGO-slipje ontworpen. Of het lekker zit, is een tweede. Maar wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.

90 jaar LEGO kun je op heel veel manieren vieren. Modemerken komen met collabs, het speelgoedmerk zelf komt met prijzige bouwsets voor zowel kinderen als volwassenen, mensen thuis zijn volop aan het bouwen. En dan is er nog Nicole McLaughlin.

Het LEGO-slipje van Nicole McLaughlin

De modeontwerpster, die bekendstaat om het verwerken van alledaagse objecten in haar designs, heeft een transparant LEGO-slipje ontworpen. Nicole McLaughlin staat zelf model voor het simpele edoch geniale stukje ondergoed. Zij kan het in ieder geval hebben.

“Mijn moeder heeft veel dingen bewaard waarvan ik echt genoot toen ik klein was. Dus elke keer als ik naar huis ga, ben ik geïnspireerd”, zegt Nicole McLaughlin in een interview met Dezeen. “Dit soort projecten doe ik altijd als ik daar ben. Ik heb niet de beschikking tot alle apparatuur en naaimachines die ik in mijn studio heb, dus het gaat echt om werken met wat er is. Wat zijn de basisprincipes die ik kan nemen en een project op bouwen?”

Meer mode met alledaagse producten

De kans is groot dat je al eens wat werk hebt gezien van Nicole McLaughlin. Naast het LEGO-slipje en de bijpassende zwembroek voor heren is bijvoorbeeld haar beha met croissants al eens viral gegaan. Een overzicht van haar collectie met alledaagse producten, waar ze zelf model voor staat. En nee, de items gaan niet in de verkoop.

Beha van croissants

nicole mclaughlin, croissants
Croissants! (Afbeelding: Nicole McLaughlin)

Een rek voor vochtig toiletpapier

Dove (Afbeelding: Nicole McLaughlin)

Sealbag G-string

Sealbag (Afbeelding: Nicole McLaughlin)

Volleybalslippers

volleybal slipper
Volleybalslippers (Afbeelding: Nicole McLaughlin)

Beha van gekleurd decoratiezand

Decortiezand (Afbeelding: Nicole McLaughlin)

De tegenhanger van het LEGO-slipje: een zwembroek

Nicole McLaughlin, lego, zwembroek, slipje
Zembroek (Afbeelding: Nicole McLaughlin)

Beha van sinaasappelsap

Tropicana (Afbeelding: Nicole McLaughlin)

Dan is er ook nog een stokbroodmuts, kauwgomballenvest, sandwichrokje en zo kunnen we nog even doorgaan. Meer ontwerpen van Nicole McLaughlin bekijk je op haar website en Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.