Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 12 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

LEGO strooit met korting: 5 afgeprijsde bouwsets voor 18+

LEGO met korting is niet alleen mooi meegenomen, maar soms simpelweg ook de reden om een bouwset eindelijk wél te kopen. Vijf bouwsets die de speelgoedfabrikant op de Nederlandse website in de sale heeft gegooid.

Het Deense merk heeft onlangs aangekondigd de prijzen van bouwsets te verhogen, onder meer vanwege stijgende grondstofprijzen. Dat wordt dus nog beter speuren naar afgeprijsde sets.

LEGO-bouwsets met korting voor 18+

We helpen je een handje. Daarbij letten we op de complexiteit van de bouwset, het liefst in de categorie 18+. En ook moet de korting enigszins serieus zijn. Een compilatie van de kersverse sale.

1. Camp Nou – FC Barcelona

lego, camp nou, stadion, fc barcelona
Het stadion van Barcelona (Afbeelding: LEGO)

Over complexe bouwsets gesproken: Camp Nou, het stadion van FC Barcelona, bestaat uit 10.284 onderdelen. Ook in het echt is het stadion aan renovatie toe, succes met bouwen. De 18+ LEGO-set is afgeprijsd van 329,99 naar 296,99 euro.

2. Adidas Originals Superstar

lego sets, korting, vaderdag, vader, sneakers, adidas superstar
Adidas Originals Superstar (Afbeelding: LEGO)

Ook de Adidas Originals Superstar valt onder de categorie 18+, maar de schoen is een stuk minder gecompliceerd dan het stadion van FC Barcelona. Afgeprijsd van 89,99 naar 76,49 euro.

3. Mandalorian-helm uit gelijknamige Star Wars-serie

lego, star wars, mandalorian, korting
De helm van Mando (Afbeelding: LEGO)

Star Wars en LEGO vormen een briljante combinatie. Deze helm van Mando uit de serie The Mandalorian koop je nu met korting. Afgeprijsd van 59,99 naar 47,99 euro.

4. Harry Potter & Hermelien Griffel

harry potter, hermelien griffel, lego, korting
Harry Potter en Hermelien Griffel (Afbeelding: LEGO)

Oké, deze LEGO-bouwset met korting valt niet onder de categorie 18+. Maar wij Harry Potter-nerds zijn allang volwassen en vinden deze reusachtige minifiguren nog altijd cool. We zijn vast niet de enigen. Afgeprijsd van 129,99 naar 103,99 euro.

5. Queer Eye – De Fab 5 loft

queer eye, lego, korting
Queer Eye (Afbeelding: LEGO)

Gebaseerd op de taboedoorbrekende serie Queer Eye, waarin gasten make-overs krijgen van professionals. Deze zeldzame LEGO-set is afgeprijsd van 99,99 euro naar 79,99 euro.

Check ook de gloednieuwe Doctor Strange-set, met acht unieke minifiguren.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.