Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 31 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

LEGO dropt betaalbare Harry Potter én Star Wars-adventskalender

Oké, de Sinterklaascadeaus voor dit jaar zijn bekend. LEGO heeft een adventskalender voor 2022 van Harry Potter en Star Wars onthuld en die zijn allebei verrassend betaalbaar. Vanaf 1 september te koop.

LEGO heeft de prijzen vanwege stijgende grondstofkosten onlangs omhoog gegooid, dus we durfden de prijs van de nieuwe adventskalenders nauwelijks te bekijken. Maar we werden blij verrast. Eindelijk eens twee sets die minder kosten dan we verwachten. Toch krijg je er redelijk wat voor terug.

LEGO x Harry Potter-adventskalender 2022

Te beginnen met de Harry Potter-adventskalender voor 2022. Het ultieme cadeau voor eigenlijk alle kinderen, maar ook voor volwassen fans van de tovenaarsleerling uit Klein Zanikem.

lego adventskalender, harry potter, 2022, betaalbaar
Iedere dag een cadeautje! (Afbeelding: LEGO)
lego, adventskalender, 2022, star wars, harry potter, betaalbaar, set
De minifiguren uit de Harry Potter-adventskalender 2022 (Afbeelding: LEGO)

In deze adventskalender tref je 24 kleine LEGO-cadeautjes, waaronder zeven minifiguren uit de filmreeks Harry Potter, inclusief de tovenaarsleerling zelf. De eerste drie cadeautjes vormen een filmscène, de tweede drie cadeautjes ook, en zo gaat dat door. Ook zit er een bonusspel inbegrepen bij de set. Vanaf 1 september te koop voor 34,99 euro.

LEGO x Star Wars-adventskalender 2022

Dan de Star Wars-adventskalender van LEGO. Net als de Harry Potter-set een ultiem Sinterklaascadeau, maar dan voor jonge en volwassen fans van de sciencefictionfilms en series in dat sterrenstelsel hier zover vandaan.

lego adventskalender, star wars, 2022, betaalbaar
Iedere dag een cadeautje! (Afbeelding: LEGO)

De winterse set van LEGO bestaat uit vijf Star Wars-minifiguren, drie LEGO droids en zestien minibouwsets. Ook deze adventskalender koop je vanaf 1 septmber voor 34,99 euro.

Duurste Harry Potter-bouwset ooit

Nog even wachten tot morgen (1 september) dus voor jouw adventskalender. Geef je liever wat meer uit aan LEGO en ben je fan van de tovenaarsleerling, dan kun je vandaag (31 augustus) je hart al ophalen. De duurste Harry Potter-bouwset ooit is namelijk in de verkoop gegaan. Lees en bekijk meer over de 76505 Hogwarts Express. Oké, nu we toch bezig zijn: check dan direct ook de verrassende top 10 meest waardevolle Star Wars-bouwsets ooit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.