Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 28 mrt 2023
Leestijd: 1 minuut

LEGO geeft gratis set weg bij aankoop van nieuwe sets voor Pasen

Net zoals voor kerstmis het geval was, geeft het vrome LEGO ook voor een andere christelijke feestdag weer gratis sets weg. Uiteraard wel bij aankoop van een nieuwe bouwset, die je voor Pasen moet kopen.

Het zijn niet de bouwsets waar je als volwassene direct wild van wordt, maar mocht je toch al van plan zijn een nieuwe set aan te schaffen, dan heb je een gratis cadeau voor je kinderen, neefjes of wie dan ook.

LEGO dropt gratis bouwsets voor Pasen

In de periode voor kerst en sinterklaas kreeg je onder meer een gratis lightsaber van Luke Skywalker cadeau bij aankoop van een nieuwe set. Pasen wordt door de Deense speelgoedfabrikant meer in een thematisch sausje gevierd.

Paasmandje

Zo krijg je een gratis Paasmandje ter waarde van 19,99 euro van LEGO cadeau bij iedere aankoop vanaf 70 euro.

gratis paasmandje van lego, pasen, bouwset, aankoop, sets
🐰 (Afbeelding: LEGO)

Dit originele cadeau tijdens Pasen valt in de categorie 9+, bestaat uit 368 stenen en is een limited edition. Wie weet pak je er over twee decennia nog wat rendement op als je het pakje ongeopend laat.

Meer sets als paascadeau

Geen zin om voor Pasen speciaal een duurdere bouwset te kopen voor dat gratis Paasmandje? Weet dat er ook betaalbare bouwsets zijn binnen dit thema, die het goed doen als cadeau. Check de Paaskonijntjes ter waarde van 12,90 euro en voor volwassenen de narcissen ter waarde van 12,90 euro. Voor dat geld koop je tegenwoordig geen bosje échte narcissen.

gratis lego, pasen, bouwset, aankoop, sets, paashaasjes
💐 (Afbeelding: LEGO)
gratis lego, pasen, bouwset, aankoop, sets, paashaasjes
🐰 (Afbeelding: LEGO)

Oké, we voelen je boze gedachte, jij bent inderdaad een volwassen persoon en zoekt naar een gecompliceerde LEGO-set in plaats van dat gratis paasmandje. Check de vijf grootste bouwsets die je op dit moment kunt kopen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.