Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

LEGO strooit met gratis bouwsets bij aankoop van nieuwe sets

Tijd om LEGO in te slaan. Niet alleen omdat het een heerlijke hobby is voor in de wintermaanden, maar je krijgt nu een gratis bouwset bij aankoop van een andere set. Daarbij heb je keuze uit twee opties, waaronder een Star Wars-parel, met uiteraard wel een aantal voorwaarden.

LEGO onder volwassenen is de laatste jaren ongekend populair geworden. Nostalgie, de pandemie, televisieprogramma’s, documentaires, alles speelt mee. Niet voor niets komt de Deense speelgoedfabrikant al een tijd lang met gecompliceerde 18+ bouwsets naast de vele kinderpakketten. Bij besteding van 100 euro of meer, waar je tegenwoordig al snel op zit, krijg je nu een gratis set cadeau.

Gratis LEGO Creator 3in1 tijdens Halloween

Als je in de periode van 14 tot en met 31 oktober een LEGO-bouwset koopt, krijg je deze heks cadeau. Ze kan veranderen in een kat of een draak en de bouwset beschikt over verschillende accessoires en details.

Mystieke heks, lego, gratis bouwset, halloween

Ideaal als je toch al cadeaus aan het inslaan bent voor kerst of Sinterklaas. De heks kost normaal gesproken 19,99 euro, maar je kunt haar dus ook gratis confisqueren. Lees hier meer over de aanbieding.

Gratis LEGO-lightsaber van Luke Skywalker

Maar de coolste gratis set is deze lightsaber van Star Wars-personage Luke Skywalker. Die krijg je bij aankoop van een Star Wars-bouwset.

gratis lego bouwset, lightsaber, star wars, luke skywalker

Het lichtzwaard van Luke Skywalker koop je normaliter voor 24,99 euro, maar bij aankoop van een Star Wars-set krijg je hem dus cadeau. Lees hier meer over de aanbieding.

De meest waardevolle Star Wars-bouwsets

Leuk een aardig, die gratis bouwsets, maar zeldzaam (en dus later waardevol) zijn ze niet. Juist op zoek naar LEGO als investering, en dan het liefst uit het uiversum van Star Wars? Check dan dit artikel met de meest waardevolle Star Wars-sets ooit, inclusief een aantal verrassingen. Yep, dit speelgoed is een prima investeringsmiddel. Lees wat het jaarrendement is op jouw oude sets.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.