Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 24 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Gelekte beelden Tesla Cybertruck onthullen nieuwe achterkant

Er zijn nieuwe beelden gelekt van de Tesla Cybertruck. Die onthullen blijkbaar de nieuwe achterkant en verlichting van de elektrische pick-up.

En nee, er is nog steeds geen definitieve datum van release, daarin moeten we je teleurstellen. Sinds 2019 zijn liefhebbers van elektrische auto’s, en pick-ups in het bijzonder, in de ban van de Tesla Cybertruck. Elon Musk brak het glas tijdens de presentatie. Dat probleem is inmiddels verholpen, maar nog altijd is de wagen een mythisch beest.

Gelekte beelden Tesla Cybertruck

Na veel vertraging heeft Elon Musk onlangs bekendgemaakt dat de pick-up aan de horizon staat en dat de pre-orders in de zomer van 2023 van de band rollen. De productie van het batterijpakket staat volgens hem op het punt van beginnen. Maar we zijn te vaak teleurgesteld door ‘s werelds rijkste man om hier onze hoop op te vestigen.

Het grootste nieuws over de Tesla Cybertruck komt doorgaans uit gelekte foto’s en video’s. Zo ook nu weer. Een ‘spionagevideo’, gemaakt in de Giga Texas-fabriek in Austin, geeft nieuwe inzichten over de elektrische pick-up.

Nieuwe achterkant en verlichting

Zo zie je de nooit eerder vertoonde achterverlichting, die verschilt van de rode LED-balk waarmee de Tesla Cybertruck voorheen altijd getoond werd. Bekijk de beelden hieronder, de verlichting doet een beetje denken aan KITT.

Op de nieuwe achterkant zie je extra oranje verlichting, die wordt ondersteund door een dikkere zwarte strook. Twee achteruitrijlichten flankeren de kentekenplaat van de Tesla Cybertruck.

Klaar voor productie

Als Elon Musk je geen hoop geeft, dan doen deze gelekte beelden dat wel. De Tesla Cybertruck, met een kersverse nieuwe achterkant, lijkt klaar voor productie. Hoewel nog geen details officieel bekend zijn gemaakt, weten we al dat de elektrische pick-up geen deurgrepen heeft.

Ook zou de wagen een behoorlijke waterrat zijn. We houden je op de hoogte van alle geruchten en officiële data. Meer details over de wagen lees je hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.