Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Juni wordt de beste Disney+ maand van 2023, getuige deze films en series

Juni 2023 staat alweer voor de deur. Niet echt een maand om films en series te kijken, zou je denken. Disney+ denkt daar echter anders over en lokt iedereen naar binnen tijdens het mooie weer. Met onder meer het veelbelovende Secret Invasion van Marvel en Avatar: The Way of Water.

Maar first things first. Als je in juni gaat bingewatchen, wil je het graag koel in huis. Check dus eerst even deze spotgoedkope airco bij Lidl.

Nieuwe films en series op Disney+ in juni 2023

Bij voorbaat dachten we dat maart de beste maand van het jaar zou worden, te weten dat The Mandalorian seizoen 3 toen uitkwam. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het derde seizoen van deze Star Wars-serie ietwat tegenvalt. Meer van hetzelfde, had mogen stoppen na twee seizoenen. Uiteraard kan Secret Invasion ook tegenvallen, maar dat zien we dan wel weer. Een aantal nieuwe films en series op een rij.

Avatar: The Way of Water (film_

De kaskraker in de bioscoop komt eindelijk naar Disney+, zodat je de film thuis kunt streamen. Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af en vertelt het verhaal van de Sully-familie. Ook maak je kennis met de majestueuze Tulkun.

Avatar: The Way of Water is vanaf 7 juni te streamen op Disney+.

Secret Invasion (serie)

In deze nieuwe Marvel-serie, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie op aarde door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een vreedzaam leven op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om de mensheid te redden. Emilia Clarke (Game of Thrones) als G’iah en Samuel L. Jackson een hele serie lang als Fury; dit kan alleen maar goed gaan.

Secret Invasion is vanaf 21 juni 2023 te streamen via Disney+.

Meer noemenswaardige nieuwe titels

  • Saint X (serie) – 7 juni
  • Flamin’ Hot (film) – 9 juni
  • The Full Monty (serie op basis van de legendarische film) – 14 juni
  • The Man (docu over Marvel-legende Stan Lee) – 16 juni

Alle Indiana Jones-films

Dat wordt een filmmarathon vol nostalgie, in de maand dat de vijfde Indiana Jones-film uitkomt. Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull zijn nu al te streamen op Disney+.

Indiana Jones and the Dial of Destiny gaat op 30 juni 2023 in première in de bioscoop en verschijnt later op de streamingdienst.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.