Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 25 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Top 5 sale-sneakers van de week: Nike Air Max, Reebok en meer

Vorige week was het Nike Air Max dat de klok sloeg in de sale, vandaag sneakers met korting van ander allooi. Van Reebok tot Adidas, en oké, toch ook weer een paar Air Max.

Bij het selecteren van sneakers met korting letten we niet alleen op stijl, maar ook op beschikbaarheid. Alle schoenen die je hier ziet, zijn op het moment van schrijven nog in een grote hoeveelheid maten beschikbaar.

Top 5 sale-sneakers in week 21

Deze week in de Manners-sale: Reebok Premier Road Plus VI, New Balance 574, Nike Air Max Dawn, Y-3 Runner 4D Halo en Vans Skate Half Cab ‘92 GORE-TEX. Voor ieder wat wils, dachten we zo.

Reebok Premier Road Plus VI

Reebok Premier Road Plus VI, sneakers met korting, sale
Reebok Premier Road Plus VI (Afbeelding: Reebok)

Aan de razend populaire grijze New Balance 990 kleven twee nadelen: ze zijn onbeschoft duur en iedereen die de sneakers kan betalen loopt erop. Een betaalbaar alternatief is de Reebok Premier Road Plus VI. Bij Baskets ook nog eens afgeprijsd van 109,95 euro naar 82,46 euro.

New Balance 574

new balance 574 sneakers met korting in de sale
New Balance 574 (Afbeelding: New Balance)

New Balance heeft niet alleen dure sneakers in het assortiment. Zo betaal je voor de 574 bijvoorbeeld 110 euro. Deze stijlvolle kleurcombinatie met het catchy blauwe logo op de hiel is in de sale ook nog eens afgeprijsd met 30%. Je koopt ze voor 77 euro.

Nike Air Max Dawn

nike air max dawn, sneakers met korting, sale, mei 2023
Dawn (Afbeelding: Nike)

De Dawn is al een van de meest betaalbare telgen binnen de Nike Air Max-familie, en nu krijg je ook nog eens 20% korting. Blijft er nog een verkoopprijs van 95,97 euro over.

Y-3 Runner 4D Halo

Y-3 RUNNER ADIDAS 4D HALO
Y-3 Runner 4D Halo (Afbeelding: Adidas)
Y-3 RUNNER ADIDAS 4D HALO wit
Y-3 Runner 4D Halo (Afbeelding: Adidas)

“Y-3 onderzoekt het snijvlak van sport en stijl en de spanning die wordt veroorzaakt door het combineren van traditie met alles wat modern is”, aldus Yohji Yamamoto, ontwerper van deze sneakers. Daar word je inderdaad niets wijzer uit. Op de website van Adidas krijg je nu in ieder geval 135 euro korting. Niet te vroeg juichen, je betaalt nog altijd 350 euro voor deze designer-schoenen. Verkrijgbaar in het zwart en wit.

Vans Skate Half Cab ‘92 GORE-TEX

vans half cab sneakers met korting in de sale
Vans Skate Half Cab ‘92 GORE-TEX (Afbeelding: Vans)

We eindigen in de jaren 90, de glorietijd van skaters. Toen waren deze half cabs de coolste sneakers die je kunt dragen, en persoonlijk vinden we nog altijd de meest originele Vans-schoenen. De zwarte Gore Tex-editie vind je nu ook in de sale, met 30% korting. Je betaalt nu 91 euro.

Spotte jij trouwens ook al de Nike-sneakers op dit Nederlandse schilderij uit de 17e eeuw?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.