Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

5 premium Nike Air Max-sneakers die je nu met korting koopt

Nike Air Max behoort al decennialang tot ‘s werelds populairste sneakers. En in die tijd zijn er behoorlijk wat verschillende modellen uitgekomen. Waar wij je dan weer op attenderen, is dat er ook regelmatig premium modellen in de sale verschijnen. We tippen je vijf schoenen met korting.

Zoals je van Manners gewend bent, kijken we bij dit soort artikelen naast stijl ook naar beschikbaarheid. We nemen alleen sneakers mee die op het moment van schrijven nog te verkrijgen zijn in veel maten.

Nike Air Max-sneakers met korting

Tijd voor het overzicht van nieuwe Nike Air Max-sneakers in de sale. We richten ons hier op unisex- en herenmodellen. De vrouwelijke lezer willen we graag attenderen op de stijlvolle Air Max Bliss Next Nature, die je in verschillende kleurcombinaties met 40% korting koopt (check hier en hier).

Nike Air Max Dawn

nike air max dawn, sneakers met korting, sale, mei 2023
Dawn (Afbeelding: Nike)

De Dawn is voor minimaal 20% gemaakt van duurzame materialen. Een opvallend element is de zool die iets verder doorloopt. Dit paar sneakers is zowel qua kleurcombinatie als pasvorm te combineren met verschillende stijlen. Je krijgt nu 20% korting, waardoor je in plaats van 119,99 euro nog maar 95,97 euro betaalt.

Nike Air Max 90

nike air max 890, korting, sale, sneakers
90 (Afbeelding: Nike)

Deze speciale editie van de Air Max 90 combineert heerlijke 90’s neonkleuren met een animalprint. Het lipje met ‘Kiss My Airs’ is nog eens een extra cool detail. Ook op deze kekke sneakers krijg je 20% korting. In plaats van 159,99 euro betaal je nu 127,97 euro.

SYSTM

systm, sale
SYSTM (Afbeelding: Nike)

Er bestaat ook zoiets als de budgetversie van Nike Air Max, en dat is deze SYSTM. Normaliter al betaalbaar, maar nu krijg je ook nog eens 40% korting. Blijft er een verkoopprijs van 59,97 euro over.

Nike Air Max 90

nike air max 90 korting sale sneakers
90 (Afbeelding: Nike)

Voor deze 90-sneakers treden we even buiten de oevers van Nike. Deze stijlvolle blauwe editie koop je op dit moment bij JD Sports met 40 euro korting voor slechts 110 euro.

TW

nike air max tw, sale, korting, sale
TW (Afbeelding: Nike)

Ook zo’n heerlijke look uit de late jaren 90 en begin zeroes. Als we deze sneakers zien, krijgen we direct ook de neiging om een nieuw Australian-trainingspak aan te schaffen. Op de TW krijg je in de sale nu 30% korting, waarna er nog 111,97 euro overblijft.

Check ook de nieuwe Spider-Man x Air Jordan, die je hier al vooruit bestelt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.