Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 7 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit betaalbare koffiezetapparaat op accu is perfect voor de camping

Nooit meer flauwe Franse bakjes troost. Tijdens je volgende zoektocht naar de zuiderse zon blijf je vanaf nu altijd bij de pinken. Want dit betaalbaar koffiezetapparaat van Lidl levert niet alleen verse godendrankjes, het werkt ook nog eens op accu. Perfect voor op elke camping in Frankrijk.

Aangezien de keuken al volgestouwd staat met oerdegelijke espressomachines en koffiezetapparaten van alle geuren, kleuren en prijzen, geven we deze keer de voorkeur aan onze caravan. Al staat Frankrijk daar niet meteen bekend om, ook op de camping verdient onze maag de warme gloed van heerlijk gemalen koffie in de ochtend. Snel nog even naar de Lidl dus!

Koffiezetapparaat van Lidl op de camping in Frankrijk

Het betaalbaar koffiezetapparaat van de Lidl mag er dan wel uitzien als een robuuste gereedschapskist, dat betekent ook dat je dankzij het kleine en handzame ontwerp geen plaats zal kwijt zijn in de auto op weg naar de camping in Frankrijk. Bovendien hoef je door de eenvoudige behuizing met draaggreep en het vederlicht gewicht van 1,4 kilo geen rug te breken tijdens het uitladen.

betaalbaar, koffiezetapparaat, accu, lidl, camping, frankrijk
(Afbeelding: Lidl)

Daarnaast is dit koffiezetapparaat op accu zowel geschikt voor gemalen koffie als koffiepads. En dankzij de handige dragerzeef zal je nooit koffiefilters moeten inslaan. Bij aankoop krijg je ook een passende beker waarvan het deksel beschermt tegen stof.

Met vier kopjes per acculading zal je het hele gezin elke ochtend kunnen voorzien van heerlijke koffie op de camping in Frankrijk. Momenteel kun je het betaalbare koffiezetapparaat op accu via de webshop van Lidl in de caravan plaatsen voor slechts 47,99 euro.

Daarbij wel belangrijk: de accu met snellader dien je nog apart aan te schaffen, maar ook dat kan bij de Lidl aan een zachte prijs. Kies voor twee accu’s aan 34,99 euro, ofwel voor één accu met snellader erbij aan 27,99 euro. Dan krijg je gegarandeerd elke ochtend lekkere koffie op de camping in Frankrijk.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.