Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 7 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl stunt met espressomachine en koffiezetapparaat van topmerk

Koffiedrinkers, stop met alles wat je aan het doen bent. Lidl stunt in de nieuwe folder met zowel een volautomatisch koffiezetapparaat als espressomachine van topmerk Delonghi.

Lidl heeft vaker een espressomachine of koffiezetapparaat in de aanbieding, maar dat is vaak van eigen merk. Niet echt sexy in de keuken. Nu krijg je dus fikse korting op een topmerk.

Lidl bedient koffieleut in folder

Bladerend door de Lidl-folder van deze week proestten we onze Senseo van verbazing uit over het papier, wat in dit specifieke geval nog altijd beter is dan doorslikken. Tijd voor échte koffie. Steek overigens niet te enthousiast van wal: koffie is gezond tot dit maximale aantal kopjes per dag.

Espressomachine met piston van Delonghi

Onze persoonlijke favoriet in de folder is deze espressomachine van Delonghi. Simpelweg om het feit dat je werkt met gemalen bonen in een piston, zoals het bij de meeste professionele apparaten in koffiezaakjes ook gebeurt.

Lidl stunt met espressomachine en koffiezetapparaat van topmerk
(Afbeelding: DeLonghi)

De pompdruk van deze espressomachine van Delonghi is 15 bar, je hebt beschikking over een melkschuimsysteem en dan is er nog een reeks technische specificaties die je maar moet lezen als je koopinteresse hebt. Nu afgeprijsd bij Lidl van 465 euro naar 270 euro. Dat is 41% korting.

Volautomatisch koffiezetapparaat van DeLonghi

Van een snobistische espressomachine naar een volautomatisch bakbeest voor de lopende-band-drinker. Op de laatste pagina van de folder van deze week pronkt dit koffiezetapparaat van Delonghi.

Delonghi Volautomatisch koffiezetapparaat espressomachine lidl korting
(Afbeelding: DeLonghi)

Kort gezegd leeg je er een zak koffiebonen in, en de rest doet het volautomatische koffiezetapparaat zelf. Uiteraard heb je ook op dit apparaat verschillende leuke extra functies en technische specificaties, die vooral interessant zijn als je koopinteresse hebt. Bij Lidl nu afgeprijsd van 519 naar 329 euro. Dat is 36 procent korting.

Alternatieven voor koffie

Hou je niet van koffie? Dan snappen we niet dat je dit artikel leest. Hoe dan ook: check deze gezonde alternatieven voor koffie, die tevens een energieboost geven.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.