Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 25 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Drie goede espressomachines die je voor een scherpe prijs koopt

Morgenstond heeft koffie in de mond. Vandaar dat we je aandacht vestigen op maar liefst drie toppers van espressomachines die je momenteel voor een zachte prijs kan inslaan. De ene keer reviewen we luxe designapparaten, de andere keer tippen we deals bij Lidl. Vandaag is zo’n dag.

Zonder koffie zou dit artikel nooit het licht hebben gezien. Maar helaas zijn de ijzersterke kortingen op deze koffiezetapparaten inmiddels verlopen. Ook de espressomachine van het Lidl-huismerk kun je niet langer voor een bodemprijs van de schappen plunderen.

Betaalbare koffiezetapparaten bij Lidl van A-merken

Gelukkig bereikt de geur van versgemalen bonen probleemloos onze doorgewinterde neus voor goede deals. Getuige dit mooi staaltje Nederlandse koffiekunst, mét korting.

Philips Volautomatische espressomachine EP1200/00

Met het intuïtieve touchscreen-display is geen enkel kopje koffie te veel moeite. Als schijnbaar volleerd barista zet je in een mum van tijd een cortado of een latte macchiato aan de hand van twaalf verschillende sterkte-niveaus. Bovendien hoef je het koffiezetapparaat slechts één keer om de 5.000 (!) bakjes te ontkalken. En niet onbelangrijk: dankzij het onopvallende design staat het Philips-pareltje in geen enkele keuken verkeerd.

espressomachine, koffiezetapparaat, betaalbaar, lidl, korting, philips
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 249 euro (24 procent korting)

Prijs op bol.com: 340 euro

Delonghi Volautomatische espressomachine ESAM 2900.B

In tegenstelling tot het betaalbare koffiezetapparaat van Philips, doet de volautomatische espressomachine van Delonghi niet al het werk voor je. Maar het handmatige cappuccino-systeem combineert wel stoom, lucht en melk om rijk, romig schuim te creëren voor geweldige kopjes koffie rechtstreeks uit Italië. En de geïntegreerde molen met dertien instelbare maalstanden zorgt ervoor dat aan al je koffiesnob-wensen wordt voldaan.

espressomachine, koffiezetapparaat, betaalbaar, lidl, korting, delonghi
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 279 euro

Prijs op bol.com: 295 euro

Betaalbaar koffiezetapparaat van Lidl-huismerk

Als je niet veel poespas wilt, ben je evenzeer aan het goede adres bij de Lidl. De betaalbare espressomachine van huismerk Silvercrest mag dan wel niet alle snufjes hebben van de twee grote broers hierboven, de prijs is dan ook quasi gehalveerd. En ook met dit apparaat heb je slechts een druk van de knop nodig om een cappucino of latte macchiato te maken.

espressomachine, koffiezetapparaat, betaalbaar, lidl, korting, silvercrest
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 129 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.