Felix Decavel
Felix Decavel Eten & Drinken 21 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Gespot: twee espressomachines van A-merken voor een bodemprijs

Wil je thuis een even heerlijke cappuccino drinken als in het koffietentje bij jou om de hoek? Dankzij Lidl haal je nu een volautomatische espressomachine van een topmerk in huis. Uiteraard voor een relatieve spotprijs.

Geduld en koffie zijn als water en vuur. Echt verse bakkies kun je natuurlijk alleen drinken als de bonen voor je slaperige ogen gemalen worden. Maar in de ochtend heb je echt geen extra energie om naast jezelf ook nog eens zo’n koffiemolen aan de praat te krijgen. Daarnaast kost zo’n professioneel koffiezetapparaat meer dan een paar modale maandsalarissen. Toch?

Goedkope espressomachines van A-merken bij Lidl

Niet bij de Lidl in ieder geval. Met deze volautomatische espressomachines in huis stap je als volleerd barista elke grauwe ochtend toch goedgemutst het bed uit.

Krups Arabica koffiezetapparaat

Deze espressomachine van topmerk Krups staat momenteel in de bonus bij de Lidl. Zowel in het rood als in het grijs staat dit pareltje in geen enkele keuken verkeerd. Bovendien stel je via het heldere LCD-scherm het koffiezetapparaat zo specifiek in dat zelfs het tentje om de hoek niet langer aan je strenge eisen zal voldoen. Het hoogtepunt is de unieke metalen zetgroep die zorgt voor een lange levensduur en koffie die altijd warm is. En niet onbelangrijk: met één druk op de knop is deze betaalbare espressomachine in een mum van tijd automatisch schoongemaakt.

goedkoop, betaalbaar, espressomachine, lidl, koffiezetapparaat
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 329 euro (oorspronkelijk 499.99 euro en nog steeds 519,99 euro op bol.com)

Delonghi koffiezetapparaat

Als de prijs van de volautomatische espressomachine van Krups net iets te veel is, kun je voor dit betaalbare koffiezetapparaat van Delonghi kiezen. Toegegeven: er is geen LCD-scherm waarmee je aan de hand van een resem instellingen de meest gesofisticeerde espresso zet. Maar het heeft wel een geïntegreerde koffiemolen voor krakend verse bakjes troost.

goedkoop, betaalbaar, espressomachine, lidl, koffiezetapparaat
(Afbeelding: Lidl)

Prijs bij Lidl: 199 euro (oorspronkelijk 279 euro en nog steeds 265,99 euro op bol.com)

Meer betaalbare espressomachines

Vergeet ook niet deze betaalbare exemplaren bij Lidl eens te checken. Zeker als het je niet uitmaakt of het koffiezetapparaat daadwerkelijk volautomatisch is of niet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.