Felix Decavel
Felix Decavel Games 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

5 zeer scherpe PlayStation 5-deals tijdens zwarte vrijdag

Het is Black Friday. En we zijn speciaal voor jullie door alle online-winkels gesnuisterd om de beste PlayStation 5-deals te vinden. Ons niet vergeten een kerstkaartje (of een console) te sturen.

Alvorens we je onderdompelen in PS5-deals, bekijk ook eens deze kraakheldere Smart TV’s van topmerken die dankzij Black Friday ineens zeer betaalbaar zijn. Dan kunnen je vrienden tenminste niet beweren dat het scherm aan de oorzaak ligt wanneer ze nog maar eens in het zand happen bij een potje FIFA.

De beste Black Friday-deals voor PS5

De donkere winterdagen liggen in het verschiet, dus tijd om wat kleur in huis te halen.

1. Kleurrijke PlayStation 5-controllers (Bol.com)

Vind je het standaard wit van de PlayStation controllers maar niets? Bij bol.com kun je de PS5-controller in verschillende kleuren vinden. En voor een lagere prijs: slechts 50 euro.

playstation 5, controller, black friday, deals
(Afbeelding: bol.com)

Koop een rode, blauwe, roze of camouflage controller.

2. DualSense Charging Station voor PS5 (Mediamarkt)

Dan moet je ze wel makkelijk kunnen opladen. En met een Charging Station is dat zo gepiept. Twee controllers kunnen op hetzelfde moment in sneltempo worden opgeladen. Bovendien kun je de USB-poorten van je PlayStation vrijhouden en hoeft de console niet eens aan te staan.

playstation 5, charging station, black friday, deals
(Afbeelding: Mediamarkt)

Prijs: 20 euro

3. FIFA 23 voor de PlayStation 5 (Bol.com)

Het WK in Qatar is dan wel van start gegaan, maar dat betekent niet dat je FIFA-skills daaronder moeten lijden. Daar dient deze PS5-deal voor. Tot de volgende editie zal het moeilijk zijn om FIFA 23 goedkoper in huis te halen dan nu, tijdens Black Friday.

playstation 5, fifa23, black friday, deals
(Afbeelding: bol.com)

Prijs: 48 euro

4. Racestuur + F1 22 voor PS5

Het Formule 1-seizoen 2022 is helaas alweer voorbij. Gelukkig kun je met deze te gekke deal je even goed voorbereiden als Max Verstappen op de volgende Grand Prix. Het racestuur van Logitech kan zowel op de Playstation 4, de PS 5 als op een PC worden aangesloten. En met een score van 9,3 na meer dan 500 reviews kan het niet aan het stuur of de pedalen liggen als je nog maar eens door de bocht vliegt. Dankzij deze bundel met de game F1 22, bespaar je bijna 50 procent.

playstation 5, racestuur, black friday, deals.jpg
(Afbeelding: Coolblue)

Prijs: 289 euro

5. PlayStation Plus-abonnement

Nu je volledig uitgerust bent, is het moment aangebroken om de trainingswieltjes eraf te schroeven. Rond Black Friday pak je 25 procent korting bij het afsluiten van gelijk welk PlayStation Plus-abonnement. De actie loopt nog tot 28 november, dus moet je er wel snel bij zijn.

playstation 5, plus, black friday, deals.jpg
(Afbeelding: Sony)

Vind hier meer info.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.