Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

PR-machine OnlyFans op volle toeren tijdens WK: 4 opvallende beloftes

Ook OnlyFans-modellen werken aan hun pr tijdens het WK in Qatar. Drie dames die voetballers en fans grote beloften doen.

We leven in een krankzinnige tijd. Een op hol geslagen dictator met kernwapens in zijn bezit, het surrealistische WK in Qatar, de opkomst van OnlyFans. En laat die laatste twee aspecten nou net samenkomen.

OnlyFans-modellen tijdens het WK in Qatar

De marketingmachine heeft wel eens harder gedraaid tijdens een WK en dat heeft alles te maken met de dubieuze toewijzing van de FIFA. Is al genoeg over gezegd, lijken deze OnlyFans-modellen te denken. Hun pr-machine draait in ieder geval op volle toeren.

1. Alaw Haf uit Wales

Te beginnen met Alaw Haf, die zichzelf de mooiste vrouw van Wales noemt. Houden we van, dat type zelfvertrouwen. “Ik keek al lang uit naar het WK in Qatar. Ik geef 50 procent korting op mijn inhoud op OnlyFans als Wales zich kwalificeert voor de volgende ronde”, zegt ze. Dat is nog eens slimme pr.

2. Wanda Espinosa uit Mexico

Een veel directere belofte komt van het Mexicaanse OnlyFans-model Wanda Espinosa. De gelukkige in dit verhaal kan doelman Guillermo Ochoa worden, die ook al op het WK van 2014 en 2018 uitkwam. Als Mexico wereldkampioen wordt, trakteert ze de doelman op een zwoele nacht. “Ik ga je zo hard aanpakken, dat je gelukkiger zal zijn dan wanneer je wereldkampioenen werd”, zegt ze. Dat klinkt vrij angstaanjagend. Ochoa heeft nog niet laten weten of hij openstaat voor het aanbod.

3. Jessica Sodi uit Mexico

We blijven nog even in Mexico. OnlyFans-model Jessica Sodi deed Hirvin Lozano een ongepast voorstel in de podcast Elo.

4. Iara Ferreira

Boze voetbalfans in Brazilië, want het Braziliaanse OnlyFans model Iara Ferreira is tijdens het WK in Qatar ineens voor de Verenigde Staten. Als Amerika het toernooi wint, komt ze met gratis ongecensureerde content. Ja, zo durven wij ook iets te beloven.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.