Pim Jansen
Pim Jansen Rijk en Beroemd 13 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Ring girl Arianny Celeste verdient meer dan een negenvoudig UFC-kampioen

Dat er in de UFC een hoop geld valt te verdienen, is inmiddels wel bekend. Vooral de topvechters worden ruim gecompenseerd voor hun verdiensten in de octagon. Toch leggen veel vechters het af tegen ring girl Arianny Celeste. De bekendste ring girl van de UFC heeft zelfs een groter vermogen dan negenvoudig UFC kampioen Amanda Nunes.

De UFC heeft een behoorlijk aantal ring girls onder contract staan. Net als bij de vechters is er echter wel een rangorde. Bovenaan vinden we in Arianny Celeste. Dit 36-jarige model staat al sinds 2006 onder contract bij de UFC en werd zes keer uitgeroepen tot Ringcard Girl of the Year. Als er een groot gevecht is, wordt deze dame als eerst gebeld om de bordjes omhoog te houden.

Rijkste ring girl

UFC-baas Dana White betaalt haar ruim voor deze diensten, maar voor Arianny Celeste is bordjes omhoog houden financieel gezien meer een bijbaan. Een groot deel van haar inkomsten komt uit modellenwerk. Zo poseerde ze in de laatste jaren onder anderen voor Playboy, Sports Illustrated en FHM. Daarnaast doe ze ook allerlei presentatieklussen.

Inmiddels wordt geschat dat Arianny Celeste goed is voor zo’n 4,5 miljoen dollar. Daar heeft ze ook OnlyFans voor te danken. Net als veel van haar UFC-collega’s en andere modellen is deze ring girl te vinden op het betaalde social media platform. Hier deelt ze regelmatig schaars geklede foto’s voor haar fans, en dat levert een leuk zakcentje op.

Arianny Celeste verdient meer dan een negenvoudig UFC-kampioen

Dat Arianny Celeste zoveel rijkdom heeft weten te vergaren, is gezien haar werkzaamheden geen verrassing. Wat wel opvalt is dat ze rijker is dan negenvoudig UFC-kampioen Amanda Nunes. De Braziliaanse domineerde de afgelopen jaren het vrouwen-mma, maar werd eind vorig jaar verrassend verslagen door Julianna Peña.

Dit is hoe bizar veel Conor McGregor per seconde verdient in de octagon

De twee hebben, naast hun enorme vermogen, nog iets gemeen. Het zijn beide strijders. Amanda Nunes gebruikt daarbij haar vuisten binnen de octagon. Arianny Celeste doet het met woorden aan de rand van de ring. Ze is het boegbeeld van de ring girls binnen de UFC. Ze neemt haar werk zeer serieus en laat van zich horen als anderen dat niet doen. Zo haalde ze vorig jaar nog hard uit naar Khabib Nurmagomedov.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ring girl Arianny Celeste verdient meer dan een negenvoudig UFC-kampioen
Sluiten