Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Elektrische fiets 1 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn stunt met elektrische vouwfiets van 699 euro

Slechts één voertuig waarmee je op nóg meer plekken mee komt dan een vouwfiets, en dat is een elektrische vouwfiets. Albert Heijn heeft er nu een in de aanbieding met 200 euro korting. Je vindt de e-bike in de nieuwste folder en koopt hem online voor 699 euro.

Je neemt hem mee de trein in zonder de extra fietstoeslag van de NS te betalen, je fietst ermee naar de plek van bestemming, vouwt hem op en hangt hem aan de kapstok. Bij wijze van spreken dan, want deze elektrische fiets is wel wat zwaarder dan een normale. Met 22 kilo is de e-bike voor korte stukken echter alsnog redelijk te dragen. 

Voor mensen die zich liever traag en romantisch dan snel en efficiënt voortbewegen, kun je overigens bij Decathlon terecht voor een supboard met korting.

Albert Heijn prijst e-bike in folder met korting aan voor 699 euro

In de nieuwste folder van de Albert Heijn vinden we de elektrische vouwfiets Villette le Balade in de aanbieding voor 699 euro, waarmee Albert Heijn een korting van 200 euro op de originele prijs claimt.

elektrische vouwfiets korting albert heijn folder aanbieding 22
(Afbeelding: Villette)

Een snelle zoekopdracht op Google leert dat hij op Bol voor 799 euro wordt aangeboden en op Wehkamp voor 849 euro. Op de website van Vilette zelf staat de e-bike te koop voor 899 euro. In feite geen 200 euro korting dus, maar evenmin een fopkorting. Laat ons voorts kijken welke functionaliteiten deze vouwfiets in de aanbieding heeft.

E-bike in aanbieding bij AH: de functionaliteiten

Deze elektrische vouwfiets van Villette met korting is er een van het allereenvoudigste soort. Er zijn geen versnellingen of display met knopjes op. Het enige wat je hoeft te doen, is de trapondersteuning aan of uit zetten. De accu zit onder de bagagedrager en kan eruit geschoven worden na het openen van het slot. De actieradius van 25 tot 40 kilometer is beperkt, maar tegelijk is dit voldoende voor een typische vouwfiets-afstand. Op de plek van bestemming kun je de accu bovendien weer aan de stekker leggen.

elektrische vouwfiets korting albert heijn folder aanbieding
(Afbeelding: Villette)

Een nadeel van de e-bike is dat hij niet voor iedereen toegankelijk is. Qua lengte is de fiets geschikt voor mensen van 1,50 tot 1,85 meter. Qua gewicht kun je er tot 100 kilo op gaan zitten. Slotsom: een eenvoudige maar handige elektrische vouwfiets voor mensen met een gemiddelde omvang en een kleine portemonnee. Je koop hem in de aanbieding bij Albert Heijn met 200 euro korting voor 699 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.