Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Hebbedingen 28 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Decathlon stunt met korting op supboard en je betaalt €100 minder

Het supboard vervangt langzaamaan de schaats als meest geliefde manier om Neerlands grachten, meren en sloten mee te trotseren − al is het onder enige klimatologische dwang. Voor wie het nog nooit heeft gedaan: Decathlon heeft tijdelijk een opblaasbaar supboard met spetterende korting in de aanbieding.

Het is een soort surfen, dat suppen, maar dan zonder constant van je plank af te vallen en er weer op te moeten klimmen. Ideaal dus, hoewel niemand op de Manners-redactie het ooit heeft gedaan. Momenteel zijn zowel de meteorologische als de financiële omstandigheden perfect om het eens te proberen, want Decathlon heeft er eentje voor een spotprijs in de aanbieding.

Opblaasbaar supboard met korting bij Decathlon

Suppen is geen goedkope hobby, zo leren we tijdens onze zoektocht naar een betaalbaar supboard. De Lidl heeft er momenteel een met korting in de etalage, maar die kost alsnog 199 euro. Maarja, zij hebben dan wel weer een goedkoop zwembad in de aanbieding.

decathlon stunt met korting op supboard voor warme zomerdagen
(Afbeelding: Decathlon)

Decathlon duikt hier onder met een supboard waar men 37% korting op plakt: van 269,99 euro is hij nu in de aanbieding voor 169,99 euro. En daarbij krijg je gratis deze prachtige suproutes door Nederland.

Goedkoop supboard bij Decathlon: de specificaties

Het supboard met korting bij Decathlon is er in twee varianten: een gele in de maat S en een turquoise in de maat M. De gele is geschikt voor een lichaamsgewicht tot maximaal 60 kilo en de turquoise tot maximaal 80 kilo. Mensen met meer vlees in de kuip zijn aangewezen op deze DropStitch MAX, die een persoon van maximaal 115 kilo kan vervoeren. Dit board is iets duurder, maar wel afgeprijsd van 299 naar 239 euro.

decathlon stunt met korting op supboard voor warme zomerdagen 2024
(Afbeelding: Decathlon)

Naast het supboard zelf, krijg je bij deze in de aanbieding bij Decathlon ook een opbergtas, een pomp en een touw om hem mee aan je enkel vast te binden. Als je het goedkope supboard met korting bij je lokale Decathlon ophaalt, ontduik je ook de verzendkosten.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.