Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Gadgets 25 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl geeft spetterende korting op luxe zwembad inclusief filterpomp

Lidl geeft in de nieuwste folder een spetterende korting van 57% op een luxe zwembad met een lengte van 3 meter. Deze week kost hij 79,99 euro. Een filterpomp zit bij de aanbieding inbegrepen.

De dagen zijn aangebroken waarop je kunt kiezen: als een walrus in je eigen zweet op de bank sudderen, of als een dolfijn in je eigen waterbassin dartelen. Alhoewel: dolfijnen schijnen het helemaal niet prettig te vinden om te dartelen in een bassin en walrussen juist wél om te sudderen in hun eigen zweet op een (zand)bank. Niet zo’n goed voorbeeld. Hoe dan ook, Lidl geeft deze week een spetterende korting van 57% op een luxe zwembad, met stalen frame én filterpomp.

En voor de walrussen onder ons: er staan deze week ook her en der airco’s in de aanbieding, om tijdens het sudderen niet vast te plakken met het leer van de bank. 

Lidl biedt groot zwembad met hoge korting aan in folder 

Geen moment geschikter om een zwembad in de aanbieding te zetten dan deze week, nu het kwik voor het eerst boven de 30 graden uitkomt. Lidl grijpt dit moment. Het Bestway Steel Pro-zwembad uit de folder heeft een lengte van 3 meter, een breedte van 2,01 meter en een diepte van 0,66 meter. Hij wordt geleverd met een stalen frame, een filterpomp die het water ‘kristalhelder’ (aldus de promotietekst) houdt en een reparatieset om eventuele lekken te dichten. 

zwembad lidl bol korting aanbieding filterpomp
(Afbeelding: Bestway)

Van de adviesprijs van 189,95 euro heeft Lidl 57% afgetrokken; zo kom je uit op 79,99 euro. Voor de mensen die geen filterpomp willen óf er al een hebben, bij Bol vind je hetzelfde zwembad zonder pomp voor 40,98 euro

Groot zwembad met filterpomp in aanbieding: de reviews

De 157 klanten die het product al aanschaften, tonen zich tevreden met een gemiddelde beoordeling van 4,2 uit 5. Ene Jane plaatst nog een handige tip bij haar recensie. Nadat ze het zwembad van de Lidl als een “goed bad” heeft typeerd, zegt ze: “de stangen die in de omhulsel gaan van het zwembad invetten met vaseline, anders krijg je de stangen bijna niet meer eruit na gebruik door de warmte! Dan zijn ze makkelijk los te krijgen.” Kijk, dat zijn tips waar je nog eens wat aan hebt!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.