Pim Jansen
Pim Jansen Hebbedingen 24 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze airco-aanbiedingen onderstrepen dat het eindelijk écht zomer is

Nederland is op zijn Nederlands in rep en roer, want er komt naar het schijnt een hittegolf aan. Dus gaat men massaal op zoek naar een mobiele airco. We helpen je een handje met twee bakbeesten bij Bol met korting in verschillende prijsklassen.

Daarbij de notie dat ook Action en Lidl goede aanbiedingen hebben. En eigenlijk iedere winkel die de witte apparaten verkoopt. Even goed onderzoek doen scheelt je een hoop geld (en kabaal).

Hittegolf in Nederland?

Een hittegolf is een periode van vijf zomerse dagen op rij van vijf zomerse dagen met een maximum temperatuur van 25 graden. En in drie dagen daarvan moet de 30 graden dan zijn aangetikt.

Dit gaat net wel net niet lukken deze week. Feit is dat alleen al de minst of geringe associatie met een hittegolf voor Nederlanders genoeg stof is om maatregelen te treffen.

Bol knalt korting op mobiele airco’s

En webshop Bol speelt daar natuurlijk op in met korting. We zetten twee opties voor je op een rij, bekijk het volledige overzicht met aanbiedingen hier.

Evolar EVO-14000C – 4,1kW – Mobiele Airco – 14000BTU

mobiele-airco-bol.com-met-korting-hittegolf-nederland
(Afbeelding: Evolar)

Ja, dat is een hele mond vol. Kort gezegd is dit een kwalitatief goede mobiele airco, die krachtig en stil is. Werkt met afvoerslang naar buiten en is geschikt voor ruimtes tot 65 vierkante meter. Naast het koelen van lucht heeft dit apparaat van het betrouwbare merk Evolar ook een ontvochtigingsfunctie en ventilatiefunctie. Tijdens de net-wel-net-niet-hittegolf in Nederland afgeprijsd van 779,95 euro naar 461,95 euro bij Bol. dat is 41% korting.

DHOME DA7KWE Mobiele Airco

dhome mobiele arico met korting bij bol voor in je slaapkamer
(Afbeelding: DHOME)

Op zoek naar een mobiele airco voor alleen je slaapkamer? Dan is deze in prijs verlaagde airconditioning een goede ook. Kan ook koelen, drogen en ventileren. Precies wat nodig is op je slaapkamer tijdens een hittegolf. Volgens veel reviewers is het apparaat stil en koelt het goed. Nu bij Bol te koop voor 159 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.