Michiel Hekkens
Michiel Hekkens Gadgets 5 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Albert Heijn gooit jacuzzi in folder met 150 euro korting

Niet lang geleden was een jacuzzi in de tuin iets voor filmsterren en patsers, maar nu staat er ook eentje in de folder van Albert Heijn. Gewoon voor Henk en Ingrid, of voor alle andere Nederlanders met normalere namen dan Gordon Heuckeroth. Inclusief korting kost hij nu 249 euro.

Naast mousserende wijn en stukjes ananas heeft Albert Heijn deze week ook een heuse jacuzzi (past overigens prima bij die andere twee aanbiedingen) in de wekelijkse folder staan. Van de adviesprijs van 399 euro heeft men 150 euro korting afgehaald. De Exit Spa koop je daardoor nu voor 249 euro, al komen daar wel vrij forse energiekosten bij. Manners zet alle plussen en minnen op een rij van deze jacuzzi in de aanbieding bij Albert Heijn.

Exit Spa in de aanbieding bij Albert Heijn voor 249 euro

Allereerst kijken we altijd even of de aanbieding van Albert Heijn écht zo voordelig is als men ons wil doen geloven. Waar Albert Heijn de Exit Spa met korting voor 249 euro aanbiedt, staat hij op Bol voor 329,25 euro. Dat is een vrij groot prijsverschil en we beoordelen deze aanbieding dan ook als ‘goed’.

exit spa jacuzzi albert Heijn korting aanbieding
De grote variant van 299 euro (Afbeelding: Exit Spa)

Albert Heijn heeft twee varianten in de aanbieding: eentje voor twee personen met een diameter van 165 centimeter en eentje voor vier personen van 204 centimeter. De één kost 249 euro en de ander 299 euro. Als je een van beiden in de webshop bestelt, krijg je hem bovendien gratis thuisbezorgd. Met een verpakkingsgewicht van 28 kilo is dat toch wel prettig. 

Jacuzzi met korting bij Albert Heijn: de specificaties en recensies

Hoewel je voor deze jacuzzi met korting zelf niet veel geld kwijt bent, zijn de energiekosten wel nog een kostenpost om rekening mee te houden. De pomp van de jacuzzi verbruikt ongeveer net zoveel energie als een waterkoker, met als verschil dat deze pomp vele uren moet aanstaan om het water op temperatuur te houden. Reken per dag op ongeveer 1 tot 1,50 euro aan elektriciteitskosten (afhankelijk van of je de kleine of grote jacuzzi kiest).

albert heijn exit spa jacuzzi aanbieding korting
De kleine variant van 249 euro (Afbeelding: Exit Spa)

De klanten op Bol zijn over het algemeen tevreden met hun Exit Spa. Ze geven een gemiddelde score van 3.9 uit 5. ‘s Nachts gaat de pomp van de jacuzzi uit, maar toch blijft hij goed op temperatuur, zien we enkele gebruikers melden. De Exit Spa koop je nu met 150 euro korting in de webshop van Albert Heijn.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.