Alrik de Jong
Alrik de Jong Hebbedingen 3 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit betaalbare Big Green Egg-alternatief koop je nu met €210 korting

Op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de Big Green Egg-barbecue? Albert Heijn verkoopt op dit moment een compacte maar ruime kamado-bbq met 210 euro Bonus-korting. Precies op tijd voor het naderende zomerweer.

Big Green Egg bestaat dit jaar 50 jaar en geeft korting op zijn iconische groene kamado-barbecues. Maar dan alsnog zijn de units behoorlijk prijzig. Wees gerust, Albert Heijn heeft nu een alternatief in het zwart. De kwaliteit van het keramiek zal iets verschillen, maar ook met de Grill Guru Kamado kun je de temperatuur goed beheersen, roken, bakken en alles wat bij een kamado komt kijken.

Grill Guru Kamado-bbq in Bonus bij Albert Heijn

De Compact Black is de nieuwste kamado-barbecue binnen de Grill Guru familie. Het betaalbare Big Green Egg-alternatief staat op een stevig onderstel met wielen, inclusief een rem.

AH gooit €210 korting op kamado-bbq als Big Green Egg-alternatief
(Afbeelding: Grill Guru)

De Grill Guru Compact Black bij Albert Heijn is, zoals het een kamado-bbq betaamt, gemaakt van keramiek. Dat zorgt er onder meer voor dat de barbecue hoge temperaturen aankan en dat je de temperatuur kunt beheersen. Je kunt ermee grillen, koken, bakken, roken; alles voor een culinaire barbecue.

Big Green Egg-alternatief met 210 euro korting

De Grill Guru Compact Black bij Albert Heijn heeft en roestvrijstalen grillrooster met een diameter van 33 centimeter. Dat is even groot als de Big Green Egg Small, die groter is dan de naam doet vermoeden en met onderstel 1.316 euro kost.

Albert Heijn gooit €210 korting op kamado-bbq als Big Green Egg-alternatief
(Afbeelding: Manners)

Dit alternatief van de Albert Heijn kost oorspronkelijk 479 euro, maar je krijgt 210 euro Bonus-korting. Nu te koop voor 269 euro. Zowel in de winkel als online te koop. Je kunt er eventueel nog een combi-deal van maken door er een accessoirepakket bij te kopen.

Vlees noch vis

Organiseer je een leuke barbecue bij je in de tuin, krijg je vegetariërs op bezoek. Wees gerust, ook daarvoor kun je heerlijke bbq-gerechten bereiden. Check deze sublieme recepten zonder vlees.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.