Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Tom Waes onthult wanneer Undercover seizoen 3 op Netflix verschijnt

Goed nieuws voor fans van Undercover. Tom Waes heeft volgens MovieMeter onthuld wanneer de populaire misdaadserie weer terugkeert op Netflix. De acteur die Bob Lemmens speelt, vertelde in RTL Boulevard dat een nieuwe reeks afleveringen in september gaat beginnen.

RTL Boulevard belde eigenlijk niet om het over Undercover te hebben. De Nederlandstalige Netflix-ster was namelijk in de uitzending om over Reizen Waes te praten. Dit is een Vlaams televisieprogramma waarin Tom Waes naar landen en gebieden reist die toeristen vaak vermijden. Denk hierbij aan plekken waar veel onrust is, natuurrampen zijn geweest of andere gevaren zijn.

Undercover seizoen 3 op Netflix

Reizen Waes wordt ook in Nederland uitgezonden, daarom belde RTL Boulevard om het over het nieuwe seizoen te hebben. In de afronding van dit gesprek kon de redactie het vervolgens niet laten om het nog even over Undercover te hebben. Tom Waes was niet te beroerd om mee te doen en onthulde wanneer seizoen drie op Netflix gaat verschijnen.

Zo vertelde hij dat ze op dit moment nog aan het draaien zijn. Corona lijkt geen impact te gaan hebben, want volgens Tom Waes gaat het derde seizoen gewoon in september op Netflix verschijnen. Over het verhaal kunnen we helaas nog weinig zeggen. Het tweede seizoen van Undercover kende een redelijk gesloten einde, behalve dat Ferry natuurlijk nog steeds op wraak zint.

Ferry krijgt zijn eigen film

Voor iedereen die graag meer van Ferry wil zien, is er in ieder geval goed nieuws. Naast dat hij zo goed als zeker in Undercover seizoen drie zit, krijgt hij ook een eigen film. In Ferry zien we hoe deze Brabander uitgegroeid is tot succesvol XTC-handelaar. Benieuwd? Klik dan hier voor een voorproefje.

Benieuwd wat er op korte termijn op Netflix gaat verschijnen? Klik dan hier voor het overzicht met alle films en series die in februari gaan verschijnen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.