Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt trailer en datum The Witcher seizoen 3

Ooit gebracht als het Game of Thrones van Netflix, maar inmiddels is The Witcher een fantasy-serie die geen vergelijking meer nodig heeft. Seizoen 3 komt eraan, de trailer en datum zijn onthuld.

Maak je klaar voor een veelbelovend nieuw seizoen van de fantasy-parel en het afscheid van een iconische acteur.

Netflix deelt trailer The Witcher-seizoen 3

Netflix gaf vandaag dus middels een trailer de eerste beelden vrij van het nieuwe seizoen van The Witcher. Dit is het derde en tevens laatste seizoen van acteur Henry Cavill als Geralt of Rivia. Op dat afscheid werd overigens boos gereageerd door fans.

Dan het plot van The Witcher 3. Terwijl de vorsten, magiërs en beesten van het continent met elkaar strijden om Ciri te vangen, duikt Geralt met haar onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die hen dreigen te vernietigen. Yennefer krijgt de verantwoordelijkheid om Ciri te helpen met het beheersen van haar magische krachten. Dit leidt hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze hopen meer te ontdekken over de ware aard van Ciri’s magie. In plaats daarvan ontdekken ze dat ze beland zijn in een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten en alles op het spel zetten of het risico lopen elkaar voor altijd te verliezen.

Datum onthuld, seizoen verdeeld tweeën

Volume 1 van The Witcher seizoen 3 bevat vijf afleveringen en wordt uitgebracht op 29 juni 2023. Volume 2 bestaat uit afleveringen 6 tot en met 8 en komt uit op 27 juli 2023. Het is een trend van de laatste tijd dat Netflix een seizoen in tweeën deelt. Dit gebeurde ook al bij Ozark en Stranger Things.

Cast The Witcher seizoen 3

Naast de datum en trailer heeft Netflix ook de volledige cast onthuld. Henry Cavill (Geralt of Rivia), Anya Chalotra (Yennefer of Vengerberg), Freya Allan (Princess Cirilla of Cintra), Joey Batey (Jaskier), Myanna Buring (Tissaia), Eamon Farren (Cahir), Mimî M Khayisa (Fringilla), Royce Pierreson (Istredd), Anna Shaffer (Triss Merigold), Mecia Simson (Francesca), Tom Canton (Filavandrel), Mahesh Jadu (Vilgefortz), Graham McTavish (Dijkstra), Cassie Clare (Philippa), Hugh Skinner (Radovid), Wilson Mbomio (Dara), Lars Mikkelsen (Stregobor), Terence Maynard (Artorius), Simon Callow (Codringher), Liz Carr (Fenn), Therica Wilson-Read (Sabrina), Safiyya Ingar (Keira), Rochelle Rose (Margarita), Michanlina Olszanka (Marti), Robbie Amell (Gallatin), Jeremy Crawford (Yarpen), Bart Edwards (Emhyr), Aisha Fabienne Ross (Lydia), Christelle Elwin (Mistle) en Meng’er Zhang (Milva).

De eerste twee seizoenen van The Witcher zijn te streamen op Netflix.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.