Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 26 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Nederlands alternatief voor VanMoof is wél te betalen en repareren

De Tenways CGO600 e-bike is in de aanbieding. Je kon dit merk als beschouwen als het betaalbare alternatief voor het failliete VanMoof, en nu krijg je nog korting ook op de elektrische fiets.

Tenways is, net als VanMoof ooit was, een Nederlandse fietsenbouwer die elektrische fietsen verkoopt. Ook modellen met een kek uiterlijk, maar dan betaalbaar. En niet onbelangrijk: de elektrische fiets is te repareren bij een normale fietsenmaker.

Tenways CGO600 e-bike in de aanbieding

De Tenways CGO600 is een stijlvolle e-bike met een verwisselbare 252 Wh-accu die in het frame zit geïntegreerd. De elektrische fiets is zeer licht in gewicht, waardoor die ook gemakkelijk als normale fiets is te gebruiken. De batterij is overigens in 2,5 uur opgeladen en de gemiddelde actieradius is 60 kilometer.

TENWAYS CGO600, alternatief, vanmoof, nederland, e-bike, betaalbare elektrische fiets
(Afbeelding: Tenways)

De borstelloze naafmotor zit verwerkt in het achterwiel van de e-bike en biedt trapondersteuning tot en met 25 kilometer per uur. Op een simpele display zie je precies de informatie die je nodig hebt. Verder beschikt de Tenways CGO600 onder meer over hydraulische schijfremmen, een magnetische krachtsensor en een Gates Carbon Drive-riem.

Betaalbare elektrische fiets als VanMoof-alternatief

Normaal gesproken is deze Nederlandse elektrische fiets als stukken goedkoper dan een VanMoof, maar nu krijg je ook nog eens 200 euro korting. Blijft er nog een verkoopprijs van 1.399 euro over. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren; zwart, blauw, wit en zwart-mintgroen. Op basis van 263 reviews krijgt de e-bike 5 sterren.

https://www.manners.nl/salaris-directie-management-failliete-vanmoof/
Olympisch shorttrackkampioen Suzanne Schulting is ambassadeur van het merk (Afbeelding: Tenways)

Je leest het goed, de Tenways CGO600 is slechts 100 euro duurder dan het VanMoof-alternatief van Lidl.

Goedkoopste e-bike even duur als PlayStation 5
Is de Tenways CGO600 je nog steeds te duur? Check dan de goedkoopste e-bike op bol.com, die even duur als een PlayStation 5 is. Of neem eens een kijkje op Amazon, voor een nog goedkopere elektrische fiets, die uitvoerig is getest.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.