Felix Decavel
Felix Decavel Elektrische fiets 21 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Goedkoopste e-bike op Bol.com is even duur als een PlayStation 5

Niet alleen Lidl stunt met elektrische fietsen aan scherpe prijzen. De goedkoopste e-bike op Bol.com kost evenveel als een Playstation 5. En bovendien kun je het pareltje overal mee naar toe nemen.

Op Amazon vind je ook een heel arsenaal aan elektrische fietsen, waarvan we de goedkoopste alvast onder ogen namen. Maar ook de e-bike op Bol.com mag even gestroomlijnd genoemd worden als de gelekte PlayStation 5 Slim. En dat voor dezelfde prijs.

E-bike op Bol.com voor de prijs van een Playstation 5

Een elektrische fiets overschrijdt vaak de 1.000 euro, ook bij Lidl. Daarom kun je de Hitway BK5 op Bol.com niet overslaan in je zoektocht naar een nieuwe e-bike.

e-bike, elektrische fiets, bol.com, playstation 5
(Afbeelding: Bol.com)

De elektrische vouwfiets kost namelijk een zeer schappelijke 512,99 euro. Maar dat betekent niet dat de montage ondermaats is. Zowel voor als achter worden je stuurmanskunsten ondersteund door schijfremmen. De fietsmotor van 250 Watt en 36 Volt zit dan weer achteraan. En hoewel de vouwbare e-bike een draagvermogen tentoonstelt van 120 kilogram, weegt de Hitway BK5 van Bol.com slechts 22,5 kilogram. Ideaal om overal op de schouder de trein mee in te kunnen.

e-bike, elektrische fiets, bol.com, playstation 5
(Afbeelding: Bol.com)

De uitneembare accu heeft een vermogen van 250 Wattuur voor een radius van maximaal 75 kilometer. En met een topsnelheid van 25 kilometer per uur doet de elektrische fiets evenmin onder voor de meeste merken. Verder kun je altijd eigen tempo rijden dankzij de klassieke trapmodus en de bromfietsmodus, eventueel aangedreven door cruise control voor lange rechte stukken. Veilige LED-koplampen en reflectoren aan beide zijden van de e-bike zorgen ervoor dat je ook ‘s nachts heelhuids op je bestemming aankomt.

e-bike, elektrische fiets, bol.com, playstation 5
(Afbeelding: Bol.com)

De vouwbare e-bike van Bol.com is gemaakt om comfortabel te zijn voor alle geslachten. Maar mocht je niets voelen voor de zwart-groene variant, bestaat er ook een witte Hitway BK5 die momenteel aan dezelfde prijs te koop staat dankzij een korting van 14 procent.

e-bike, elektrische fiets, bol.com, playstation 5
(Afbeelding: Bol.com)

Als het platteland meer jouw terrein is, check ook zeker deze puike e-mountainbike. Helaas kost de fiets iets meer dan een Playstation 5, maar is het nog altijd minder dan duizend euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.