Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze briljante ‘skins’ beschermen je sneakers tijdens festivals

Crep Protect heeft nieuwe ‘skins’ onthuld. De doorzichtige hoezen moeten je sneakers beschermen tijdens festivals en van ‘festivalschoenen’ verleden tijd maken.

We kennen het dilemma: je wil jouw favoriete sneakers aan naar een festival, maar je verstand zegt nee. Waarom met die dure stappers door de viezigheid stampen als je toch helemaal naar klote bent? Nou, waarom niet, is een betere vraag. Het probleem is namelijk verholpen door Crep Protect, dat betaalbare, duurzame, waterdichte beschermhoezen verkoopt.

Je sneakers beschermen tijdens festivals

De zogeheten SKINS van Crep Protect vormen, zoals de naam al doet vermoeden, een tweede huid voor je sneakers. De subtiele beschermhoezen zijn gemaakt van duurzaam rubber en passen om verschillende types sneakers.

De kwaliteit van het duurzame rubber is volgens Crep Protect dusdanig sterk dat je de hoezen om je sneakers tijdens meerdere festivals kunt dragen. Ze zijn gemakkelijk af te spoelen, goed betaalbaar en in een handomdraai aan en uit te trekken.

Waar koop je de skins van Crep Protect?

De skins kosten je 15 euro en zijn te koop in de maten small, medium en large via de website van Crep Protect. Naast de hoesjes die je sneakers beschermen tijdens festivals, kun je er nog meer producten kopen die jouw schoenen beschermen, bijvoorbeeld tijdens een reis.

crep protect, skins, hoezen, transparant, sneakers, beschermen, festivals, modder
(Afbeelding: Crep Protect)

Ben jij meer iemand die zijn tentje en sneakers laat voor wat het is na festivals? Check dan de stijlvolle sneakers Saucony Jazz Court RFG. Deze schoenen zijn volledig gemaakt van hout, gardeniabloemen, bieten en andere biologisch afbreekbare grondstoffen. Deze schoenen kun je dus met een gerust hart achterlaten op het festivalterrein. Toegegeven: de skins van Crep Protect vormen een goedkopere en meer praktische oplossing. Lees hier meer over dat product.

Sneakermerken zijn de laatste jaren sowieso druk aan het verduurzamen, getuige de ontwikkelingen van New Balance, Vans en Adidas.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.