Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Better Call Saul seizoen 6 ligt klaar: beste voor het laatst bewaard

Waar Breaking Bad al een briljante serie was, is de spin-off Better Call Saul mogelijk nog beter. Oké, daarover verschillen de meningen. Feit is dat het laatste seizoen al op 18 april in première gaat. En volgens hoofdrolspeler Bob Odenkirk wordt dit het beste seizoen dat er is.

Comparison is the thief of joy, zei Theodore Roosevelt. Dus waarom zouden we in hemelsnaam deze twee geniale series van dezelfde makers met elkaar vergelijken? Duidelijk, stoppen we mee. Feit is dat het watertanden richting de grande finale is begonnen.

Better Call Saul 6 ligt klaar

De opnames van het zesde en laatste seizoen van de populaire serie Better Call Saul zitten erop. Hoofdrolspeler Bob Odenkirk deelt in een bericht op Instagram dat voor “de geweldige crew” de draaiperiode is afgerond.

De 59-jarige Bob Odenkirk, die hetzelfde personage speelde in Breaking Bad, heeft naar eigen zeggen een mooie tijd achter de rug op de set van serie Better Call Saul. “Ik ben vereerd dat ik er deel van heb uitgemaakt.”

Seizoen 6 ‘beste tot nu toe’

De opnames van het zesde seizoen waren voor de 59-jarige acteur extra heftig. Afgelopen zomer kreeg Bob Odenkirk namelijk een hartaanval, waardoor hij een paar maanden niet kon werken. Gelukkig kon hij de draad weer oppakken. Hij beloofde eerder deze maand al dat seizoen 6 ‘het beste tot nu toe’ wordt.

De spinoff van de hitserie Breaking Bad is sinds 2015 te zien en gaat over de louche advocaat en ex-zwendelaar Jimmy McGill (Bob Odenkirk). Seizoen 6 van Better Call Saul gaat op 18 april 2022 in première.

Meer nieuwe films en series

Vind je april nog veel te ver weg om te wachten op een nieuwe serie? Check dan dit artikel, met alle nieuwe films en series die in februari 2022 op Netflix verschijnen. Jawel, daartoe behoort ook het veelbelovende Vikings: Valhalla.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.