Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Uncategorized 17 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn volgens ex-Lama Ruben Nicolai de mooiste vrouwen van Nederland

De Lama’s. Wie kent ze niet? Vroeger lachten we ons rot om deze stand-up helden. De ster van de show was zonder twijfel Ruben Nicolai. Net als Kaj kon ook hij zijn mening over het vrouwelijk schoon van Nederland niet langer voor zich houden. Met onze vrienden van FHM stelde hij, in teken van de FHM500 een top vijf samen en één vrouw staat met afstand op de eerste plek.

Dit zijn volgens Expeditie Robinson-finalist Kaj Gorgels de mooiste vrouwen van Nederland

Ruben heeft eigenlijk alleen maar ogen voor Jennifer Hoffman en dat kan niemand hem kwalijk nemen. de Ex-Lama en huidig anchorman van RTL Boulevard zegt in een interview met FHM: “Jennifer is het voorbeeld van prachtig totaal voetbal.” Duidelijker kan niet!

De top vijf van Ruben Nicolai

FHM vroeg hem om een top-5 te maken en die van Ruben gaat dan als volgt: voetbalster Anouk Hoogendijk, zangeres Maan, Yolanthe Sneijder-Cabau en Boulevard-collega Anna Nooshin. Hoewel dit stuk voor stuk beeldschone vrouwen zijn, staat Jennifer Hoffman toch ver bovenaan.

“Ze is schitterend, echt een plaatje om te zien. Ze heeft daarnaast ook humor, het is echt belangrijk dat je met iemand kunt lachen. Ze heeft niet alleen een mooi uiterlijk, Jennifer is hartstikke slim en doet waar ze goed in is. Om in herhaling te vallen: ze is luid, positief voetbalcommentaar van een presentator in extase.”

FHM 500

Zelf zal je ook wel een voorkeur hebben als het aankomt op mooie vrouwen. Deze kun jij doorgeven aan de heren van FHM. Als je wilt meedingen in de selectie van de mooiste vrouwen van Nederland kun je stemmen. Hier vind je precies hoe dat moet. Wij zijn het zeker niet met Ruben oneens, maar smaken verschillen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.