Pim Jansen
Pim Jansen Eten & Drinken 23 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Action stunt met krachtige keukentool als ideale hulp bij het koken

Als echte amateurkok staat je keuken waarschijnlijk vol met apparaten. Een groot deel daarvan kun je nu van het aanrechtblad vegen en vervangen voor deze QLT Multicooker van Action. De alleskunner is een geweldige hulp bij het koken.

Goed, wie zijn kookpassie heel serieus neemt, zal koken met dit apparaat wellicht zien als valsspelen. Voor degenen die wel lekker willen eten, maar niet elke dag uren in de keuken wensen te staan, kan de kookhulp uitkomst bieden.

Action-apparaat dat helpt bij het koken

Het apparaat is uitsluitend in de webshop van Action te koop, waar de budgetwinkel de multicooker omschrijft als ‘alles-in-één keukenwonder’. Maar wat kan-ie dan allemaal? Action legt het je uit: “Met handige kookfuncties zoals braden, stomen, slowcooken en meer, vervangt deze krachtpatser al die pannen en bespaar je kostbare ruimte in je keuken.”

Action QLT Multicooker keuken koken apparaat te koop
(Afbeelding: Action)

De winkel claimt daarnaast een fikse energiebesparing, doordat de QLT Multicooker je kookproces enorm zou versnellen. Die bewering is echter moeilijk te controleren en moet je misschien met een korreltje zout nemen.

Krachtigste tool in de keuken

Een soepje bereiden tijdens het buurtfeest? Daar draait deze Action-keukenhulp zijn pollepel niet voor om. Er past maar liefst 5,7 liter in het apparaat. Na het koken kun je je maaltijd overigens langdurig warm houden op een temperatuur tussen de 60 en 80 graden Celsius.

Action QLT Multicooker keuken koken apparaat te koop
(Afbeelding: Action)

Een soeplevel krijg je meegeleverd met de QLT Multicooker van Action. Daarnaast vind je ook nog een andere lepel, een maatbeker, een handleiding en een snoer in de doos. Dat snoer steek je gewoon in het 240 volt-stopcontact, waarna het apparaat maximaal 1.000 watt vermogen genereert. Ben je klaar met koken, dan mik je zowel alle accessoires als de binnenpan eenvoudig in de vaatwasser.

Prijs van de QLT Multicooker

Je nieuwe hulp tijdens het koken is nu in de onlineshop van Action te koop voor 69,95 euro. Heb je een lekker maaltje gemaakt, dan komen we graag even langs om een vorkje mee te prikken. Wij nemen wel de lekkerste rode wijn van de Albert Heijn mee.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.