Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Games 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation 5-voorraad vandaag weer aangevuld: zo scoor je er eentje

Het is inmiddels een ware sport geworden: de jacht op een PlayStation 5. De nieuwe console van Sony is niet aan te slepen. Gamers worden gedwongen om te blijven loeren op hun prooi. Zij doen er nu goed aan om hun vizier op Duitsland te richten, want daar gaat de voorraad vandaag aangevuld worden.

De PlayStation 5 is inmiddels zo schaars dat het verstandig is om je zoekveld te verbreden. Je kunt de console namelijk ook vanuit het buitenland in huis halen. Amazon is daarin je beste vriend. Het is dan ook aan te raden om de Franse, Engelse en Duitse variant van deze webwinkel in de gaten te houden. Vooral laatstgenoemde.

PlayStation 5 vandaag weer te bestellen

Hoewel er nog niks officieel is, gaan er geruchten dat de PlayStation 5 vanaf vandaag weer verkrijgbaar is bij Amazon DE. Meerdere Twitter-accounts (die het al vaker bij het juiste eind hadden) beweren dat er vandaag een nieuwe lading binnenkomt bij onze Oosterburen. En daar kun ook jij van profiteren, want Amazon.de levert gewoon in Nederland.

Tevens is het verstandig om ook de Nederlandse Amazon in de gaten te houden. Sinds vorig jaar is er een Amazon.nl, en er is een kans dat de PlayStation 5 ook daar weer te koop zal zijn. Er is namelijk een sterke link tussen de Duits en Nederlandse tak. Zo komen de meeste producten die je op de Nederlandse site bestelt vanuit een distributiecentrum in Duitsland. Het is dus zeker de moeite waard om deze pagina in de gaten te houden.

Bereid je goed voor

Mocht je nog geen PlayStation 5 hebben en daar graag verandering in willen brengen, bereid je dan alvast goed voor. Zorg dat je Nederlandse en Duitse Amazon-account helemaal ingevuld zijn. Zo kun je direct toeslaan als hij bij een van de twee weer beschikbaar is.

Daarnaast is het ook verstandig om andere sites zoals Bol.com in de gaten te houden. In het verleden zagen we vaak dat alle verkopers tegelijk een nieuwe lading kregen. Mocht Amazon een nieuwe container vol PlayStation 5 consoles binnenkrijgen, dan geldt dat mogelijk ook voor Bol.com, MediaMarkt en andere winkels. Op zich zou het niet zo gek zijn dat er nu weer wat binnenkomt. Sinds december is er namelijk amper wat geleverd.

Wees er snel bij

Mogelijk is er vandaag dus weer een kans om de PlayStation 5 in huis te halen. Je moet er dan wel echt voor gaan zitten. Door de enorme populariteit waren voorgaande leveringen vaak in minder dan een minuut uitverkocht. Dus neem een dag vrij en blijf rammen op die refresh knop. En vergeet niet om je mailadres in te vullen bij Bol.com en andere winkels. Je krijgt dan namelijk direct bericht wanneer de PlayStation 5 weer te koop is.

Lees ook: PS5 uitverkocht? Tesla heeft een peperdure oplossing voor je

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.