Alrik de Jong
Alrik de Jong Auto's & Motoren 26 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

De offroad e-bike van Jeep is een next level elektrische fiets

De eerste elektrische fiets van Jeep is een feit. Maak kennis met deze brute offroad e-bike, die nu te koop is.

Het is een trend onder auto- en motormerken om een elektrische fiets of step op de markt te brengen. Naast BMW en Harley-Davidson doet ook Jeep nu een duit in het zakje met deze next level tweewieler.

Elektrische fiets van Jeep

De offroad e-bike van Jeep beschikt over 12 centimeter dikke fat-tires, die geschikt zijn voor ieder terrein, van sneeuw tot zand. Ideaal voor de wintermaanden, maar ook voor avontuurlijke ritjes door het bos.

De elektrische fiets heeft een 1.5 kWh-accu van QuietKat, die jou een actieradius van 65 kilometer biedt. Ook ingebouwd zit een BAFANG M620-elektromotor met 750 Watt. Verder heeft Jeep tien versnellingen, hydraulische schijfremmen en fat-tires toegevoegd aan de e-bike. Aan het materiaal mag het niet liggen.

jeep, offroad, e-bike, elektrische fiets
(Afbeelding: QuietKat)

De offrad e-bike van Jeep is te koop voor een prijs tussen de 5.899 en 6.177 dollar. De prijs is afhankelijk van eventuele extra’s en upgrades die je kunt bestellen. Meer technische specificaties en verkoopinformatie vind je hier.

Bill Murray op de offroad e-bike

De elektrische fiets werd eerder dit jaar tijdens de Super Bowl onthuld in een commercial, waarin niemand minder dan Bill Murray de hoofdrol speelt. En als je die reclame analyseert, lijkt het erop dat de e-bike een auto van Jeep moet complementeren. Met je auto naar een ruig gebied, om daar vervolgens los te gaan op twee wielen.

Nu we toch even terugblikken naar de Super Bowl: naast de elektrische fiets van Jeep waren het vooral Shakira en Jennifer Lopez die de show stalen tijdens de Super Bowl. Bekijk hier alle foto’s en de video van hun epische halftime show.

🚲 Check ook: Stijlvol, krachtig en retro: Super73 S1 is de ultieme e-bike

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.