Kyara Spierings
Kyara Spierings Elektrische fiets 2 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Stijlvol, krachtig en retro: de Super73 S1 is de ultieme elektrische fiets

Er is zeker geen tekort aan elektrische fietsen om uit te kiezen tegenwoordig, maar er zijn er een aantal die ver boven de competitie uitkomen. De Super73 S1 staat zeker bovenaan dat rijtje. We stellen je graag even voor aan deze ongekend stoere elektrische fiets

Om te beginnen ziet de Super73 er natuurlijk fantastisch uit. Met old-skool vibes en tegelijkertijd een coole look en een geweldige performance. De elektrische fiets kost normaalgesproken 2.200 euro, maar is nu in de aanbieding voor 1.800 dollar. Veel geld, maar daar krijg je wel veel moois voor terug. Daarnaast is ie beschikbaar in meerdere kleuren. Hiermee kan je in 2020 zeker op avontuur, in de stad én daarbuiten!

De krachtpatser onder de elektrische fietsen

Binnen de elektrische fietsenwereld heeft Super73 zich heel goed weten te onderscheiden door de e-bike niet alleen een stoere look te geven, maar zeker ook een super prestatie mee te geven. Deze ultieme around-town bike gebruikt een heel efficiënte batterij om een soepele rit neer te zetten, elke keer dat je er mee op pad gaat.

Elektrische fiets Super73 S front
Elektrische fietsen saai? (Afbeelding: Super73)

Als je op deze e-bike zit dan kan het niet anders dan dat je van je woon-werkverkeer geniet. De minimalistische, retro bike zie er uit en voelt als een volwaardige motor, maar dan in de vorm van een elektrische fiets. Het beste van beide werelden: gedreven door elektriciteit, een stuk goedkoper dan een motor, een top performance én de looks. Mensen gaan zeker omkijken als je voorbijkomt.

Zoek je een opvouwbare all-terrain elektrische fiets? Check dan deze Mate X.

Stoere elektrische fiets met een prima range>

Afhankelijk van elevatie en andere factoren, kan je met deze e-bike tot 70 kilometer genieten zonder de batterij op te laden. Daarnaast heeft de fiets goede verlichting, is ie lichtgewicht en super easy om in elkaar te zetten. Alles in één doos geleverd, wat wil je nog meer? Oh ja, als de batterij tóch uitvalt fungeert de bike als een normale fiets zou doen.. Gewoon te gebruiken dus.

Voor meer informatie en foto’s (of om de Super73 S1 te bestellen), klik hier.

Elektrische fiets Super73 S front
*Dame niet inbegrepen. (Afbeelding: Super73)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Coolector

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Stijlvol, krachtig en retro: de Super73 S1 is de ultieme elektrische fiets
Sluiten