Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 24 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Route 69, maar dan anders: deze seksstandjes zijn het proberen waard

De eerste paar keer is standje 69 super spannend. Maar zelfs je favoriete gerecht wordt saai als je het elke dag eet. Gelukkig zijn er genoeg manieren om de good old 69 spannend te houden. De volgende opties zijn wat ons betreft het overwegen waard.

D’r op, d’r onder of d’r naast

Degene die bovenop zit/ligt, is in control. Vaak is dat de vrouw omdat dat nu eenmaal het meest praktisch is, maar hey, sinds wanneer is ‘praktisch’ een doorslaggevende factor als het op seks aankomt? Precies. Draai de rollen daarom gerust eens om. Wist je trouwens dat sommige vrouwen een keelorgasme kunnen krijgen? Misschien tijd om daar eens mee te experimenteren. Natuurlijk kunnen jullie het ook heel anders aanpakken en kiezen voor een zijwaarts standje 69. Kost net wat minder inspanning en is – als het erg warm is – misschien wel de fijnste optie.

Toys for girls

Experimenteren jullie al met sextoys? Nog te vaak worden ze alleen voor solo play gebruikt. Maar echt: een toy in de slaapkamer kan jullie seksleven een enorme boost geven. Hoewel standje 69 op zichzelf al best spannend is, kan het nog een stuk spannender. Houd bijvoorbeeld een mini vibrator tegen haar clitoris of anus voor extra stimulatie of gebruik een dildo of een vibrerende buttplug om haar te penetreren terwijl jij je tong aan het werk zet.

Toys for boys

Als je dacht dat vibrators alleen voor vrouwen waren, dan heb je het mis. Het perineum (het stukje huid tussen je anus en je scrotum) is super gevoelig en kan perfect wordt gestimuleerd met een kleine variant. En laat je partner zich tijdens standje 69 nou net op de perfecte plek te bevinden om dat te doen. Ben je klaar voor een wat groter experiment, dan zou je eens een masturbator of een prostaat vibrator kunnen proberen. De g-spot wordt algemeen bejubeld, dus laten we datzelfde doen met de p-spot. Stimulatie daarvan kan voor een mega intens orgasme zorgen. De hoogste tijd dus om dat te ontdekken.

Reis > bestemming

Het allerleukste is het uiteraard om tegelijkertijd klaar te komen. Maar dat is lang zo gemakkelijk nog niet. Terwijl jij je partner de tijd van haar (of zijn) leven probeert te geven, moet je je ook focussen op je eigen genot. Vergeet de pressure daarom en focus op de reis in plaats van de bestemming. Hoe makkelijk het ook is om meteen op je doel af te duiken: er zijn een hoop andere leuke plekjes om te verkennen. Kus elkaar in de liezen, gebruik je handen om de billen te masseren en verken het gebied met je tong om te kijken welk plekje het beste aanslaat.

Adho mukha svanasana

Adho mukha wattes? Grote kans dat je hier nog nooit van hebt gehoord. Misschien dat de term ‘Downward Dog’ je wel iets zegt. Nog steeds niet? Het is een yoga pose waarbij je op handen en voeten staat en de billen naar het plafond wijzen. Je begrijpt nu vast waar we heen willen. Enige flexibiliteit is vereist, maar als je partner daarover beschikt, is dit wel een hele leuke variant op de good old 69. Houd elkaar goed vast – leg de ehbo’er maar eens uit hoe je aan je hersenschudding bent gekomen – en genieten maar!

In samenwerking met EasyToys

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.