Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Top 5 sneakers week 3: vegan New Balance, coole HOKA’s en meer

Tijd voor de meest opvallende en gewilde sneakers die in week 3 uitkwamen. Inclusief de bij voorbaat al gewilde New Balance Made in USA 990v5 Vegan Friendly.

De wekelijkse top 5 bestaat uit zowel editors’ picks als populaire schoenen, waar we als redactie simpelweg niet omheen kunnen.

Nieuwe sneakers in week 3

Naast de New Balance Made in USA 990v5 Vegan Friendly bestaat de top 5 van deze week uit een paar coole Hoka’s, een nieuwe editie van de Nike Air Max 95, Adidas x Sean Wotherspoon Superturf Adventure en een comfortabele evolutie van de Converse Chuck 70.

1. New Balance Made in USA 990v5 Vegan Friendly

New Balance Made in USA 990v5 Vegan Friendly, nieuwe sneakers, week 3, 2022
(Afbeelding: New Balance)
new balance vegan friendly
(Afbeelding: New Balance)

New Balance komt vandaag (21 januari) met de vegan New Balance Made in USA 990v5. Bij voorbaat al zeer gewilde sneakers, die vermoedelijk al snel zijn uitverkocht. Je koopt ze voor 230 euro.

2. Nike Air Max 90

nike air max 90, nieuwe sneakers, week 3, 2022
(Afbeelding: Nike)

Nieuwe week, nieuwe Nike-sneakers, en wel een paar Air Max 90. Deze nieuwe editie heeft een swoosh met 3D-effect en valt op door de oranje elementen op de zwart-witte kleurvoering. Lekker schoentje voor de fans van dit model, je koopt ze voor 139,99 euro.

3. HOKA Mafate Speed 2

hoka MAFATE SPEED 2 ORIGINS, nieuwe sneakers, week 3
(Afbeelding: HOKA)

HOKA begint zich net als Salomon steeds meer te laten zien in de lifestyle-markt. Met sneakers die op technisch vlak tiptop zijn. Deze nieuwe limited edtition van de HOKA Mafate Speed 2 is een must-have voor schoenliefhebbers die comfort, outdoor en streetstyle willen combineren. Het zijn trailrunschoenen van topkwaliteit, die zich vanwege de waanzinnige stijl (al zal niet iedereen het daarmee eens zijn) ook perfect lenen voor het dagelijkse leven. Je koopt ze voor 170 euro.

4. Adidas x Sean Wotherspoon Superturf Adventure

Superturf_Adventure_Sean_Wotherspoon_Schoenen_Grijs_GW8810
(Afbeelding: Adidas)
Superturf_Adventure_Sean_Wotherspoon_Schoenen_Grijs_GW8810_012_hover_standard
(Afbeelding: Adidas)

Op deze Adidas-sneakers wijst Disney’s Japie Krekel ons er allemaal op dat we moeten recyclen. In samenwerking met Sean Wotherspoon brengen het sportmerk met gerecyclede materialen en een volledig vegan design een eerbetoon aan onze verbinding met de natuur. Op de veters zit een tasje van corduroy voor extra opbergruimte, dat je kunt losmaken en op verschillende manieren kunt dragen dankzij de binnenin verborgen band. Nu te koop voor 160 euro.

5. Converse Chuck 70 Easy-On Knit

chuck 70 easy on knit, nieuwe sneakers, week 3, 2022
(Afbeelding: Converse)

De iconische Chuck 70 heeft een handige update gekregen met een comfortabelere sokkenkraag en eenvoudige gespsluiting. Prijs: 160 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.