Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 23 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Salomon ACS Pro Desert

Salomon heeft de ACS Pro Desert gelanceerd. Waar de afgelopen jaren XT-6 het populairste model was, neemt de ACS Pro de leiding langzaam maar zeker over. Deze schoenen ga je veel zien, en terecht.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag weer eens een paar schoenen voor liefhebbers van de outdoortrend die wat anders willen dan New Balance, Nike of Adidas.

Salomon ACS Pro Desert

Ooit keek je naar Salomon-sneakers met enige afschuw. Dat waren toch trail-schoenen voor ANWB-koppels? Nu heerst al een tijdje de prettige outdoortrend, die de stappers van het Franse outdoormerk hip hebben gemaakt. Zo gaat dat nou eenmaal in de mode. De ACS Pro Desert is zoals je gewend bent van de Fransen een unisex-model.

(Afbeelding: Salomon)
salomon acs pro desert nieuwe sneakers trail outdoor stijl
(Afbeelding: Salomon / Atmos)

Op Manners komen geregeld Salomon-sneakers voorbij, vaak een XT-6 of Speedcross 3. Nu zijn we op slag verliefd op de ACS Pro Desert, waarbij we nog niet weten of de bruine of witte editie onze favoriet is. Voor de zomer van 2024 neigen we toch naar wit, en we vrezen dat we niet de enigen zijn. In het genre outdoorschoenen gaan deze trail-stappers het straatbeeld domineren. Je koopt ze nu voor 200 euro, maar dan heb je ook echt wel kwaliteit om je voeten.

Sneakers van gisteren: Nike Full Force Low

Voor een kwart van de prijs van de Salomon ACS Pro Desert koop je de sneakers van gisteren. Check de spotgoedkope edoch betaalbare Nike Full Force Low!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.