Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 13 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance 610Xv1 met korting

Wat Salomon kan, kunnen wij ook, moeten de ontwerpers bij New Balance laatst gedacht hebben. Nog niet zo heel lang geleden kwamen de trail-sneakers 610Xv1 uit, met een vergelijkbaar vetersysteem als het Quicklace-systeem van Salomon. Nu krijg je 30 procent korting.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar trail-stappers voor New Balance-freaks die uit principe geen Salomon willen dragen. Of die ook bestaan, is een tweede.

New Balance 610Xv1 met korting

Hoe dan ook zijn trail-sneakers behoorlijk populair geworden de laatste jaren. Vroeger schaamde je je als jouw ouders ze aan hadden tijdens het wandelen, tegenwoordig zijn ze hip. Salomon is daardoor ineens een populair sneakermerk en ook andere merken zien de kracht van stijlvolle outdoor-degelijkheid.

New Balance 610Xv1 trail sneakers in salomon stijl met korting quicklace veters
(Afbeelding: New Balance)
New Balance 610Xv1 trail sneakers in salomon stijl met korting quicklace veters wit
(Afbeelding: New Balance)

New Balance heeft verschillende trail-sneakers in zijn arsenaal, waaronder de recent uitgekomen 610Xv1. Het is een uitgesproken model met een voor New Balance atypisch vetersysteem, waar Salomon-liefhebbers juist bekend mee zijn. Oorspronkelijk kostten de schoenen 180 euro, maar nu koop je ze voor 126 euro. Dat is inderdaad 30 procent korting. Bonus: de waterdichte GORE-TEX houdt je voeten koel en droog bij elk weer. 

Trail-sneakers van Salomon

Nu hebben we zo vaak de vergelijking met Salomon getrokken, dat je vast ook wel een voorbeeld wil zien. Check bijvoorbeeld de recent uitgekomen nieuwe kleuren van de Speedcross 3.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.