Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 30 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: unisex New Balance 610v1 met korting

We tipten ze al eens als een betaalbaar alternatief voor Aimé Leon Dore-collabs: de unisex New Balance 610v1. Nu krijg je korting op drie kleurcombinaties, inclusief onze groene favoriet.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar voor mensen die Aimé Leon Dore-collabs wel begerenswaardig vinden, maar daarvoor niet de hoofdprijs willen betalen.

New Balance 610v1 in groen, rood en blauw

Oké, de New Balance 610v1 haalt het niet bij de Aimé Leon Dore x 860v2, maar de stijl en beschikbare kleuren (groen, blauw en rood) komen zeker overeen. En waar collabs doorgaans direct na de lancering alleen nog voor woekerprijzen bij resellers te koop zijn, krijg je op deze sneakers korting.

new balance 610v1 groen nieuwe trail-sneakers met korting
(Afbeelding: New Balance)
new balance 610v1 rood nieuwe trail-sneakers met korting
(Afbeelding: New Balance)
new balance 610v1 blauw nieuwe trail-sneakers met korting
(Afbeelding: New Balance)

Trail-sneakers moeten we eigenlijk zeggen, een relatief nieuw en geliefd genre binnen de sneakerwereld. De schoenen zijn gebaseerd op trailrunschoenen, wat onder meer te zien is aan de gripzool en algehele outdoorlook. Daarbij wel de notie dat dit geen volwaardige schoenen zijn om daadwerkelijk trailruns op te lopen. Het zijn sportstyle-schoenen. Nu afgeprijsd van 130 euro naar 91 euro, en dat betekent een dikke korting van 30 procent.

Sneakers van gisteren: Puma Star OG

Gisteren aandacht voor Duitse stappers, die de strijd aangaan met ‘s werelds populairste sneakers, Adidas Samba. Check de betaalbare en stijlvolle Puma Star OG.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.