Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 15 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Deze betaalbare New Balance-sneakers vervangen de dure collabs

Eigenlijk willen we iedere Aimé Leon Dore-collab van New Balance direct kopen, maar dat wordt een te prijzige hobby. Bovendien zijn die sneakers doorgaans binnen een minuut uitverkocht. Drie nieuwe modellen als betaalbaar alternatief.

Vooral de laatste Aimé Leon Dore-collab, de 860v2, stond hoog op ons wensenlijstje. Maar we waren weer eens te laat, tenzij we via resellers als StockX er minimaal 400 euro voor over hadden.

Betaalbare New Balance-sneakers vs. Aimé Leon Dore

Hadden we niet, en hebben we nog steeds niet. Zo bijzonder is die collab ook weer niet. Sedertdien hebben we dus een scherp oog op modellen met een vergelijkbare stijl. We tippen drie nieuwe soorten New Balance-sneakers, die enigszins aanvoelen als de laatste ALD-collab.

1906R

Te beginnen met de New Balance 1906R, die qua look en feel aardig wat weg heeft van de Aimé Leon Dore x 860v2. De vergelijking zit hem in de finesse van de schoen en de zilveren accenten met uitvoeringen in het rood, groen en blauw. Te koop voor 160 euro.

New Balance 1906R sneakers betaalbaar alternatief aime leon dore collab
1906R (Afbeelding: New Balance)

610v1

De New Balance 610v1 is pas echt een betaalbaar alternatief voor de Aimé Leon Dore x 860v2. Natuurlijk niet exact gelijk, maar wel uitgevoerd in sportieve outdoor-stijl met zilveren accenten. Ook hier de keuze uit blauwe, rode en groene details. Je krijgt nu 30 porcent korting op deze sneakers, waarna de verkoopprijs uitkomt op 91 euro.

New Balance 610v1 sneakers met korting in eerste sale 2024
610v1 (Afbeelding: New Balance)

530

Deze nieuwe New Balance 530 heeft ook een beetje de look en feel van een Aimé Leon Dore-collab, zij het een eerdere editie. Uiterst stijlvolle sneakers voor ‘slechts’ 130 euro.

530 (Afbeelding: New Balance)

Sneakers inmiddels besteld? Dan is het tijd voor een collab om je pols. Check de even epische als betaalbare samenwerking tussen Swatch en The Simpsons. Of maak een fashion-statement met de McDonald’s Crocs.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.