Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 28 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Swatch x The Simpsons is geniale collab met betaalbare horloges

Wauw, hier is de samenwerking van Swatch en The Simpsons. Daar worden wij als liefhebbers van klassieke betaalbare horloges blij van.

Natuurlijk kijken we wel eens likkebaardend naar peperdure Rolex-horloges en we weten dat het rendement op die investering hoog is. Ook vinden we het interessant wat sterren als Roger Federer om hun pols hebben hangen. Maar zelf vinden we betaalbare horloges van klassieke merken veel stijlvoller, net als deze beroemdheden.

Swatch x The Simpsons

Tel daarbij onze liefhebberij voor The Simpsons op en je snapt dat onze staart gaat kwispelen van deze collab. Het Zwitserse horlogemerk, bekend van de betaalbare horloges die je op afstand hoort tikken, heeft de krachten gebundeld met de tekenfilmfranchise van Matt Groening.

Swatch en The Simpons droppen de ultieme betaalbare horloges kerst things of joy
(Afbeelding: Swatch)

De collectie is uitgebracht voor het kerstseizoen. Een van de horloges is dan ook volledig in kerstthema; een waar collector’s item. Hierop staat de hele familie Simpson afgebeeld in een sneeuwlandschap en met kerstkleding aan.

Vier betaalbare horloges

De Swatch x The Simpsons-collectie bestaat in totaal uit vier verschillende betaalbare horloges. We zetten ze voor je op een rij.

Wondrous Winter Wonderland

Dit is, zoals je ziet, de Swatch waarop The Simpsons poseren in kerstkleding. Het rode horloge koop je voor 105 euro.

swatch simpons betaalbare horloges wondrous winter wonderland kerst
Wondrous Winter Wonderland (Afbeelding: Swatch)

Tidings of Joy

Ook dit betaalbare horloge heeft een winters thema, maar dit klokje kun je nog los zien van kerst. De scène op het horloge is geïnspireerd op de allereerste aflevering van The Simpsons. Onze favoriet uit de collectie koop je voor 95 euro.

swatch the simpons betaalbare horloges tidings of joy
Tidings of Joy (Afbeelding: Swatch)

Seconds of Sweetness

Niemand is zo gek op donuts als Homer Simpson, dus dit horloge kan niet ontbreken in de Swatch-collab. Het klokje kost 105 euro.

Swatch en The Simpsons droppen de ultieme betaalbare horloges donut second of sweetness
Seconds of Sweetness (Afbeelding: Swatch)

Seconds of Sweetness Pay

In de collectie met betaalbare horloges ook een horloge waarmee je kunt betalen. Voor dit uurwerk uit de Swatch x The Simpsons-collab moet je 115 euro neerleggen.

Swatch en The Simpons droppen de ultieme betaalbare horloges donut pay
Seconds of Sweetness Pay (Afbeelding: Swatch)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.