Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 3 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Stone Island x New Balance 574

New Balance en Stone Island hebben de releasedatum en nieuwe beelden onthuld van de nieuwe 574-collab. Tip: als je deze editie van de klassieke sneakers online wil kopen, moet je jezelf inschrijven voor 5 juni.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag no-nonsense collab met een coole ruige stijl.

Stone Island x New Balance 574

Op 24 mei onthulden New Balance en Stone Island de nieuwe samenwerking voor het eerst en al snel verschenen de eerste niet geverifieerde gelekte beelden. Nu zijn er officiële beelden en een releasedatum.

new balance x stone island 574 nieuwe sneakers
(Afbeelding: New Balance / Stone Island)
stone island x new balance 574 nieuwe sneakers
(Afbeelding: New Balance / Stone Island)
new balance x stone island 574 nieuwe sneakers logo
(Afbeelding: New Balance / Stone Island)

De sneakers worden op 12 juni voor het eerst gelanceerd via geselecteerde winkels. Ook gaan de schoenen online in de verkoop, maar daarvoor moet je jezelf vóór 5 juni registreren bij Stone Island met een gratis account. In China krijgen kopers eerder toegang via WeChat. Op 14 juni volgt de wereldwijde release. Aanvankelijk werd er alleen over de colorway military-green gerept, maar nu blijkt er nog een kleurcombinatie van de New Balance-collab bij te komen.

Meer informatie vind je op de website van Stone Island.

Sneakers met korting

Door naar sneakers die wel al te koop zijn en waar je ook nog korting op krijgt. Check de New Balance 610v1 in het blauw, rood en groen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.