Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 18 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Salomon Speedcross 3 in nieuwe kleuren

Salomon heeft zijn nieuwe grote sneakers gelanceerd. Of beter gezegd: geherlanceerd. Hier is de comeback van de Speedcross 3, die een stuk goedkoper is dan de XT-6.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag een paar schoenen voor de avonturier die ook van stijl houdt of juist voor de fashionista die net wil doen of hij avontuurlijk is.

Salomon Speedcross 3

Trail-sneakers zijn populair en sluiten aan bij de outdoortrend van tegenwoordig. Als je door de stad loopt, heb je soms het idee dat de hele wereld onderweg is naar een kampeervakantie in de bergen, maar dat is de modegril. Een zeer prettige overigens, als je het ons vraagt; outdoor-merken hebben iets magisch.

Zo ook Salomon, dat al jaren bekendstaat om goede ski’s en trailrunschoenen. Tegenwoordig domineert het Franse merk ook het straatbeeld met zijn sneakers. Nieuw is de comeback van de Salomon Speedcross 3 in allerlei verschillende kleuren, waarvan de ketchup-mosterd-editie de meest opvallende is. Onze favoriete kleuren zijn de witte en zwarte. Je koopt ze voor 140 euro, waarmee ze 40 euro goedkoper zijn dan de XT-6.

XT-6 sneakers

Dan wil je natuurlijk ook weten wat voor sneakers dat zijn. Laten we onlangs nou net eentje hebben uitgelicht, zoals deze stijlvolle grijze Salomon XT-6 voor 180 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.