Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 25 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance 1000 in het zilver

Vorige week zagen we al een paar van deze Nike Air Max 97-klonen voorbij komen, een Joe Freshgoods-collab welteverstaan. Maar deze zilveren New Balance 1000-sneakers vliegen pas echt over de toonbank.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen of aangekondigd paar uitlichten. Vandaag het ultieme paar schoenen voor mensen met elektrogevoeligheid in hun voeten. En serieus: voor de liefhebbers van zilver metallic.

New Balance 1000 in het zilver

De nieuwe New Balance 1000 in het zilver is geen collab, al zien de sneakers er op het eerste gezicht wel zo uit. Neemt niet weg dat deze schoenen in no-time uitverkopen. Binnen een dag na de lancering zijn er op het moment van schrijven al aardig wat maten uitverkocht. Wees gerust, via resellers vind je ze nog wel, zij het voor woekerprijzen.

(Afbeelding: New Balance)

De opnieuw uitgebrachte New Balance 1000 haalt een klassieker van rond de millenniumwisseling uit de archieven. De sneakers werden voor het eerst uitgebracht in 1999, toen de trend van futuristische styling kwam opzetten. De stijl werd bepalend voor de bedenkelijke mode in de zeroes, die nu weer cool is. Je koopt deze nieuwe schoenen 170 euro, maar je moet er snel bij zijn.

Sneakers van gisteren: Adidas x Star Wars x Superstar

Van de futuristische New Balance naar sneakers uit een futuristisch universum. Check de Adidas x Star Wars x Superstar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.